PESÄPALLO | Ankkureiden pesisliikkari alkaa taas

0

Ankkureiden pesistoimintaan voi tulla mukaan jo 2-vuotiaasta alkaen, sillä seura järjestää 2-6 -vuotiaille tarkoitettua pesisliikkaria 31.10. alkaen.

Anna Tuomola (AA)

Pesisliikkari on pienten lasten liikuntaharrastus, jonka pohjana toimii Olympiakomitean uudistettu Liikuntaleikkikoulu. Pesisliikkarissa liikutaan monipuolisesti motorisia toimintoja kehittävien pelien ja leikkien parissa sekä tutustutaan hiljalleen myös pesiksen alkeisiin liikunnan riemun lomassa, kertoo Alajärven Ankkureiden junioripäällikkö Anna Tuomola.

Pesisliikkaria pidetään Alajärven koulukeskuksen salissa kahdessa eri ryhmässä: 2-3 -vuotiaiden perheliikkari klo 17-18 ja 4-6-vuotiaiden pesisliikkari kello 18.15-19.15. Pienimpien ryhmässä vanhemmat ovat mukana jokaisella kerralla ja myös vanhempien ryhmissä kerran kuukaudessa yhteisellä perhetunnilla.

Liikkarin ohjaamisesta vastaavat koulutetut täysi-ikäiset ohjaajat ja lisäksi mukana on aina myös nuorempia apuohjaajia. Lapset saavat jokaiselta tunnilta hauskan liikunnallisen kotitehtävän, joten iloinen liikunta jatkuu myös kotona yhdessä perheen kanssa. Lisäksi liikkarilaiset saavat pehmomailan ja -pallon omaksi.

Pesisliikkaria pidetään koko syksyn ajan se jatkuu myös kevätkaudella. Liikkarin hinta on 45 € (syyskausi 20 €, kevätkausi 30 €) tai kaikki saman perheen lapset 80 € koko kaudelta.

Ilmoittautumiset ja lisätietoja saa junnupesiksen nettisivulta tai junioripäälliköltä numerossa 040 594 0484 tai ankkurit.juniorit@outlook.com.


 

kategoriainfo2

JÄTÄ KOMMENTTI