PESTUUMARKKINAT | Ensimmäiset työt ovat kohdanneet tekijänsä!

0
Hanna Kiviluoma työllistyi PestuuMarkkinat.fi –palvelun kautta Eila Nevansuulle puutarhanhoitoavuksi.

Kuusiokuntien alueen paikallinen työnhakupalvelu PestuuMarkkinat.fi palvelee niin työnhakijoita kuin yrityksiä, yhteisöjä ja kotitalouksia. Ensimmäiset työnhakijat ja työnantajat ovat kohdanneet palvelun kautta.

Yksi palvelun meklariin yhteyttä ottaneista työntarjoajista on Eila Nevansuu, joka tarvitsi pihatöilleen tekijää kesäksi.

Meklari otti yhteyttä palveluun rekisteröityneeseen Hanna Kiviluomaan, joka kertoi hakemuksessaan innokkuudestaan koti- ja puutarhatöiden tekemiseen. Pihatöitä hän on tehnyt jo pitkään kotonaan, myös maatilan työt ovat tulleet hänelle tutuksi sukulaisen tilalla autellessa. Hanna sai kesäksi töitä myös Alavuden kaupungin puistotoimelta.

Pihatöiden lisäksi PestuuMarkkinat.fi –palvelusta on löytynyt työvoimaa myös huonekalujen kantoavuksi. Yritysten lisäksi kotitaloudet ja mökkiläiset ovatkin hyvin tervetulleita hyödyntämään palvelua, jos heillä on tarvetta palkata työntekijä vaikkapa ikkunanpesua tai remonttia varten. Palveluun voi luoda työpaikkailmoituksen itse tai ottaa yhteyttä suoraan meklariin, jos haluaa hänen hoitavan työntekijän etsimisen.


 

JÄTÄ KOMMENTTI