PIKAHAASTATTELUSSA Antti Pesonen

0
Antti Pesonen 19.10.1963 – 5.4.2017

NOPEAT KYSYMYKSET – SUORAT VASTAUKSET

Antti Pesonen
Pikahaastatteluvieraanamme on tällä kertaa Itsenäisyyspuolueen puheenjohtaja Antti Pesonen Alajärveltä. Kysyimme häneltä mielipidettä käynnissä olevista hallitusneuvotteluista.

Miltä hallitusneuvottelut näyttävät, tai paremminkin kuulostavat, kun selkeitä päätöksiä ei ainakaan vielä ole tullut julki. Viikkohan tässä on aikaa luvattuun päätökseen?

– Kovaa vääntöä varmastikin on meneillään, vaikka se ulospäin ei näy. Mielenkiintoista on, että kolmen puolueen neuvotteluihin osallistuu edellisen hallituskauden kaksi oppositiopuoluetta, jotka saivat suurimman kansanedustajien määrän.

Mihin paineet kohdistuvat?

– Paineet etenkin EU:n Kreikka kriittisyyteen ovat jonkinmoiset, kanslaismielipide ja harjoitettu politiikka pitäisi kohdata. Kotimaisista  ratkaisuista kiinnostaa SOTE-ratkaisu, sitä kun on pitkään koetettu saada valmiiksi ja jos nyt ratkaisu saadaan, niin onko se sellainen kun Suomen kansa sen haluaa olevan.

Mitä tapahtuu Englannissa?

– Jännitteet varmaan kasvavat, vaalivoittajan on pidettävä lupauksensa vaikkapa kansanäänestyksessä. Yllätyksiä on varmaan tulossa.

Mitä tekee Antti Pesonen tulevana kesänä?

– Aion harjoitella kesälomaa! Entisenä viljelijänä jäivät kesälomat vähiin. Lomailen tietenkin Suomessa.

S-market_Soini160620

JÄTÄ KOMMENTTI