Polttoainetta yritettiin tankata automaatista kolikoilla Alajärvellä

0
Kiusallista vahinkoa aiheutui polttoaineautomaatille Alajärvellä Kurejoentiellä

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä Kurejoentiellä olevalla  tankkausautomaatilla oli pyritty ilmeisesti setelien puutteessa  maksamaan tankkaus kolikoilla.  Tankkaus ei ilmeisemmin onnistunut lainkaan, koska ns. setelintunnistuslaite oli pakotettu automaatin sisään kolikkojen jäädessä edelleen laitteeseen.

Toinen tarina tapahtumalla voi olla seuraavansisältöinen.

Muun muassa toimittajan yrittäessä tankata lauantaina päivällä kortilla kyseisestä Kurejoentien kuappakeskuksen polttoaineautomaatista 95-oktaanista bensiiniä, ei automaatti suostunut polttoainettaan luovuttamaan. Koko laitteisto ei reagoinut millään tavoin syötettyyn korttiin. Kortissa ei ainakaan ollut mitään häiriötä tai vikaa kun se toimi loistavasti ja moitteetta Kurejoentien toisella puolen Yrittäjäntien automaatissa. Polttoainetta valui vauhdilla toimittajan auton tyhjään tankkiin sievoinen määrä.

Jos setelimaksuautomaattikaan ei toiminut kyseisellä Kurejoentien tankkauspisteellä lauantaina päivällä, eikä illalla, saatikka sunnuntai yönä, voi kuvitella yöllisen liikkujan tuskastumista ja lyhyt pinnaista tunteiden purkausta.

”Yritetään sitten kolikoilla, jos se vaikka toimisi niillä”-tyyliin. Ei toiminut niilläkään ja kolikotkin jäivät jumiin koneeseen, siispä voimakonstit käytöön. Näinhän se yleensä menee, valitettavasti.

Polttoainetta ostavat eivät liene olleet paikkakuntalaisia ,kun eivät tienneet tien toisella puolen olevasta toisesta tankkauspisteestä mitään, vaan heidän täytyi yrittää mahdotonta konstia aiheuttaen samalla jälleen keran jollekin ylimääräistä vahinkoa.

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI