Ravitsemusalan tuotemessut Honkiniemessä

0
Arlan luomutuotteita oli myös hyvin esillä

Topfoods kokki maistatti messuilla kävijöitä
Viime perjantaina järjesti Elintarviketukku A. Piipponen jo perinteeksi tulleet syksyiset tuotemessut Ähtärin Honkiniemessä.

Runsas parikymmentä näytteilleasettajaa olivat esittelemässä uutuustuotteitaan ja maistattamassa niitä ravitsemusalan ammattilaisille.

Lähes parisataa osanottajaa oli saapunut tutustumaan näytteilleasettajien tuotevalikoimiin.

Topfoodsin toimitusjohtaja Janne Rantala (Kuvat: Jussi Paarvala/jpnews.fi)

Neljä vuotta toimineen Topfoodsin toimitusjohtaja Janne Rantala kertoi yrityksensä olevan toista kertaa mukana messuilla ja totesi päivän olevan antoisan. Topfoodsilla on toimipisteitä Naantalissa, Mikkelissä ja Kemissä. Heillä on noin 400 eri tuotenimikettä, paljon kotimaisilta tuottajilta, mutta esim. juustoja tulee yritykseen Hollannista. Liikevaihtoa syntyy runsaasta valikoimasta noin kymmenen miljoonaa.

Lehtimäen Opiston messuvieraat, (vas.) Katja Katajamäki

Lehtimäen Opiston Katja Katajamäki on käynyt kymmenisen kertaa messuilla ja totesi tapahtuman olevan käymisen arvoinen. Uutuuksiakin löytyy ja kyllä täällä aistii tulevaisuuden suunnat ravitsemusalalla. Paikka on hänen mielestään aivan erinomainen tällaisille messuille. Joidenkin suurten alan valmistajien poissaolo ihmetyttää. Katja Katajamäen mukaan luomu on tulossa, kunhan hinnat saadaan kohdalleen.

Arlan myyntiedustaja Jonna Hauvala

Samaa mieltä luomusta oli myös Arlan myyntiedustaja Jonna Hauvala. Hänen mukaansa Arla satsaa tulevaisuudessa myös luomuun ja laatuun. Viljelyä tehdään muun muassa Turussa ja Kurikassa. Messuilla on yritys ollut mukana varmaankin kaikissa ja näkee tilaisuuden tarpeellisuuden valmistajan ja asiakkaan välillä. Aina yhtä onnistunut messutapahtuma!

Arlan luomutuotteita oli myös hyvin esillä

Maistiaisia ja maistajia
Maistiaisia ja maistajia (Klikkaa kuvista niin näet ne suurempina!)
Koronavirus-arkistotiedote 1_20

JÄTÄ KOMMENTTI