Sankarimatka haastaa seikkailemaan

0
Lauantaina 12.5.2012 järjestettävä kilpailutapahtuma Sankarimatka kutsuu nuorimmaisia partiolaisia Kalajoelle, Kempeleeseen ja Kurikkaan.

Sudenpennuille (7-9-vuotiaat) ja seikkailijoille (10–12-vuotiaat) järjestettävään kilpailuun on Pohjanmaalla ilmoittautunut noin 600 sudenpentua ja seikkailijaa, jotka kilpailun myötä saavat maistaa partiotaitokilpailun maailmaa.

Osa ilmoittautuneista on ns. sisupartiolaisia, joille järjestetään Kurikassa oma kilpailunsa heidän taitojensa mukaan suunnaten. Sisukilpailuun on ilmoittautunut mukaan lähes 40 partiolaista. Samanlaisia sudenpentukilpailuja järjestetään kevään aikana ympäri maan.

Sankarimatka 2012 -kilpailun teemana on sankaruus.

Sudenpentuja ja seikkailijoita kutsutaan mukaan Sakke-sudenpennun, Siiri-seikkailijan ja Simo-sisun mukaan heidän partiokokousmatkalleen.

Ennen partiotapaamista nämä innokkaat pienet partiolaiset kohtaavat matkalla kaikenlaista, jonka aikana selviää lisää sankaruudesta. Kilpailemaan ilmoittautuneet sudenpennut, seikkailijat ja sisupartiolaiset pääsevät näiden kolmen villikon mukana selvittämään sankaruuden salaisuuksia.

Kilpailu järjestetään vapaaehtoisvoimin ja järjestävinä lippukuntana toimivat Himingan Nuotioveljet, Samposet (Kempele) ja Kurikan Korvenkävijät.

JÄTÄ KOMMENTTI