Siniset julkaisi ensimmäisenä puolueena kuntavaaliohjelmansa

0

Siniset julkaisi ensimmäisenä puolueena kuntavaaliohjelmansa – puolue vaatii turvallisuustekoja, perhemyönteisyyttä ja pienyrittäjien suosimista.

Siniset julkaisi keskiviikkona turvallisuutta, perheitä ja pienyrittäjiä puolustavan vaaliohjelmansa kevään kuntavaaleihin.

– Nyt on turvallisuustekojen aika. Haluamme lisätä arjen turvallisuutta joka kunnassa. Lisäksi korostamme kärkiteemoina pienyrittäjien tukemista sekä lapsi- ja perhemyönteisyyttä, sanoo Sinisten puheenjohtaja Kari Kulmala.

– Sinisten ohjelma on turvallisuuden, perheiden ja pienyrittäjien puolella. Puolustamme perheiden palveluita ja haluamme lopun kouluväkivallalle ja vanhusten yksinäisyydelle. Kuntien on katsottava tulevaisuuteen ja tuettava pienyrittäjiä ja paikallista osaamista, tiivistää Sinisten varapuheenjohtaja Tiina Ahva.

– Siniset tarjoaa kuntavaaleissa vaihtoehdon vanhoille puolueille ja erityisesti hallituksen velkaviisikolle. On vastuutonta ottaa velkavekseleitä lastemme nimiin. Siniset vastustaa sekä punavihreää että kepulaista kuntapolitiikkaa, jossa tavalliset kuntalaiset maksavat ideologiset hömppähankkeet ja poliittisen suhmuroinnin. Siniset valtuutetut aloittavat aina panostamalla peruspalveluihin, sanoo Kulmala.

– Pienyrittäjissä on Suomen tulevaisuus. Koronakriisi on iskenyt monen pienyrittäjän liiketoimintaan epäreilulla tavalla, ja on yhteinen etumme auttaa. Kuntien tulee hankinnoissaan laittaa pienet kotimaiset yritykset edelle. Nyt jos koskaan on aika suosia rohkeasti suomalaista, kannustaa Ahva.

Lisäksi Siniset vaatii ohjelmassaan koko maan elinvoimaisena pitämistä.

– Tarvitsemme reippaasti resursseja kunnolliseen tieverkostoon ja nopeaan tietoliikenteeseen. Etätyön mahdollistaminen on maaseudun kunnille miljoonien eurojen tilaisuus, sanoo Kulmala.

Siniset osallistuu kuntavaaleihin ympäri Suomen. Ehdokashankinta on hyvässä vauhdissa, ja puolueen tavoitteena on kasvattaa valtuutettujensa määrää vaaleissa. Puolue päätti elokuussa järjestetyssä seminaarissaan myös vaihtaa käyttönimensä muotoon Siniset.


 

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI