Soinin kunnantalo saneerataan

0
Istumassa (oik.) Antti Myllymäki, Jussi Viinikka, Teuvo Kataja, Markku Lapinkorpi, seisomassa (oik.) Pekka Saarenketo, Stefan Sundberg ja Hannele Hannula
Istumassa (oik.) Antti Myllymäki, Jussi Viinikka, Teuvo Kataja, Markku Lapinkorpi, seisomassa (oik.) Pekka Saarenketo, Stefan Sundberg ja Hannele Hannula
Eilen allekirjoitettiin Soinin kunnantalon saneeraus-sopimus. Allekirjoittajina tilaisuudessa olivat, pääurakoitsija Rakennusliike-Myllymäki Oy.n Antti Myllymäki, Putkiasennus Velj. Kataja Oy:n Teuvo Kataja, Kauhavan IV-Palvelun Jusssi Viinikka ja Vimpelin Sähkötyön Markku Lapinkorpi, sekä Järvi-Pohjanmaan teknisen toimen rakennutttajapäällikkö Pekka Saarenketo ja Soinin kunnanjohtaja Stefan Sundberg ja hallintojohtaja Hannele Hannula.


Kunnajohtaja Sundberg totesi tilaisuuden aluksi kunnassa olevan laaja tuki hankkeelle, sekä valtuustoa, että henkilökuntaa on kunnatalon poissaolo käytöstä melkoisesti haitannut. Henkilöstö on tehnyt töitä kolmessa eri kohteessa. Kaiken lisäksi vaalitulos antaa viestiä siitä, että kunnan itsenäisyys säilyy, joten sekin antaa hyvän syyn saneeraukselle. Lisäksi kustannustaso on työn osalta kohtuullinen.

Rakennuttajapäällikkö Pekka Saarenketo  Järvi-Pohjanmaan teknisestä toimesta kertoi korjausprosentin olevan 80 prosenttia. Tilat yhdelletoista henkilölle tulevat olemaan yhdessä kerroksessa. Toiseen kerrokseen tulee ilmastointi ja ATK keskus. Urakointi on kunnossa, työt ovat jo alkaneet ja muuttoajankohta on 30.marraskuuta tänä vuonna. Rakennuksen kerrosala tulee olemaan vajaa neljäsataa neliömetriä.

Soinin Kunnantalo tien puolen julkisivu (Klikkaa kuvasta suuremmaksi!)
Soinin Kunnantalo pihanpuolen julkisivu ja pääty pohjoiseen päin


Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI