Soinissa Kruunuhäät pitkästä aikaa

0
Hääpari

Neljäntoista vuoden hiljaiselo päättyi Kruunuhäiden osalta Soinissa. Soinin Tapahtumat Osuuskunnan järjestämässä Kruunuhäissä tanssittiin jälleen eilen lauantaina. Paikalle saapunut yleisö oli monella tapaa kiinnostunut tapahtumasta. Osa oli nähnyt tapahtuman kymmeniä vuosia sitten ja osa näki nyt ensimmäistä kertaa kuinka Kruunuhäitä tanssitaan.

Tanssin pyörrettä

Morsiusparina esiintyivät Kari ja Mirka Laasasenaho. Muutoinkin oli saatu kokoon tarvittava esiintymisjoukko, jotta kaikki perinteiset tanssit saatiin esitettyä.

Osa ”Häjyistä” ja vaijennut viulu

Illan juontaja Kalevi Järvenpää arvioi yleisömääräksi noin viisisataa ja kertoi järjestäjien olevan tyytyväisiä. Tyytyväisiä olivat hänen kertomansa mukaan myös yleisö.

”Pastori Lars Beck ja puolisonsa” tanssin pyörtaissä

Soinin uusi kirkkoherra Pasi Kilpeläinen ja Leena Kujala-Kilpeläinen olivat myöskin mukana roolihahmoineen. Muutoinkin esiityjissä oli mukana vanhoja konkarita, jotka ovat olleet mukana vuosikymmeniä.

Tanssia, tannsia..

Tapahtuman orkesterina esiintyi Sauruperä Bros ja Yhteistalon sisätiloissa Kalle Jussila ja Ari Nylundin orkesteri. Kruunuhäät jatkuivat tanssin merkeissä sunnuntain puolelle.

”Jostaan pitääs saara riita aikahan, ainakin nimismiähen kans”

JATKUU, TULOSSA ON MARKKINATUNNELMIA SAMASTA VIIKONLOPUSTA SOINISSA.

JÄTÄ KOMMENTTI