SUPERPESIS | Juha Niemi: – Ei ole sellaista kohtaa kentässä, jossa ei olisi tilaa hyvälle lyönnille!

0
Joensuun Mailaa myöskin tällä kaudella edustava lyöjäjokeri Juha Niemi on lyönyt epävirallisesti pesäpalloa maailman pisimmälle. (K-Media/JK)
Halli-SM-turnauksessa mukana olevien joukkueiden suurin tavoite on kehittää omaa peliä kesää ajatellen. Keskiössä ovat kokonaisuuden rakentaminen toimivaksi paketiksi, joukkuehengen kasvattaminen ja yhtenäisyyden vahvistaminen. Mitä enemmän hajallaan joukkueen pelaajat ovat harjoitelleet talven, sitä tärkeämpiä menestyvän joukkuepelin teemat ovat. Vimpelin Veto puolillaan sarjan ehdottomia tähtipelaajia.

Silti menestyvien joukkueiden takaa löytyy aina yksilöitä, joiden henkilökohtainen panos voi vaikuttaa merkittävästikin otteluiden kulkuun.  Muun muassa pesis.fi-nettitoimitus valitsi   Vimpelin Vedon kultajuhliin päättyneestä Halli-SM-lopputurnauksesta onnistujia, yhden kustakin joukkueesta.

Matias Rinta-aho on nousemassa alkavan Superpesikauden yhdeksi seuratuimmista tähtipelaajista (K-Media/JK)

Matias Rinta-aho, Vimpelin Veto

Saarikentän yleisö odottaa jo kauden avausta, kun oma kasvatti Matias Rinta-aho toivotetaan tervetulleeksi takaisin kotiin yhden Kouvolassa vietetyn vuoden jälkeen. Halli-SM-turnauksen perusteella lisääkin ilonaiheita on luvassa. Kovalyöntinen Rinta-aho takoi lyöjätilaston ykkösnimeksi ja lukeutuu valtakunnallisestikin etukenttäpelaajien eliittiin.

Jukka Latvala, Jyväskylän Kiri

500. superpesisottelunsa tulevalla kaudella pelaava 40-vuotias konkari on päivästä toiseen periksiantamattomuuden ja taistelutahdon ruumiillistuma. Koskenkorvan Urheilijoiden kasvatti lähtee aina kentälle voittamaan, mikä näkyy myös tehoina lyöntipaikalla. Esimerkillinen urheilija sopii esikuvaksi jokaiselle junioripelaajalle.

Jere Vikström, Oulun Lippo Pesis

Sarjanousija Oulun Lippo Pesis saattaa nousta todelliseksi yllätyskortiksi alkavalla kaudella, mutta menestys edellyttää ykköskärjen onnistumisia. Yksi tärkeimmistä lenkeistä sisäpelin pyörimiseksi on sotkamolaislähtöinen Jere Vikström. Onko tällä kaudella juniori-ikäluokissa loistaneen Vikströmin aika nousta terävimmälle huipulle miesten Superpesiksessä?

Lauri Kivinen, Joensuun Maila

Peli-ilo huokui Nurmeksen Seppojen kasvatin olemuksesta Joensuu-Areenan ylimmille penkkiriveille asti. Loukkaantumisista turhan paljon kärsinyt huippupelaaja elää peliä joka sielullaan, antaa kaikkensa ja nauttii siitä, mitä tekee. Kun innostukseen lisätään laadukas tekeminen ja osaaminen, Kivinen on tärkeä joukkuepelaaja JoMan ryhmälle.

.

Juha Niemen kommentti, jonka J-Pnewsin urheilutoimitus ottaa tulevan kauden Superpesiksen MOTOKSI!

Joensuun Mailan lyöjätykin Juha Niemen mukaan kenttää pitää moukaroida monipuolisesti. – Ei ole sellaista kohtaa kentässä, jossa ei olisi tilaa hyvälle lyönnille.

Vedon Mikko Kanalan tähteys on myös kovassa nosteessa (K-Media/JK)
Halli-SM 2016: Tilastovoittajat

Etenijätilasto, miehet: Mikko Kanala, Vimpeli 11
​Lyöjätilasto, miehet: Matias Rinta-aho, Vimpeli 0+12=12
Kärkilyöntitilasto, miehet: Teemu Isoketo, Vimpeli 28
Tehotilasto, miehet: Henri Puputti, Vimpeli 0+11+3=14

Koronavirus-arkistotiedote 1_20

JÄTÄ KOMMENTTI