Suuri peräkonttikirppis tapahtuma kokoaa väen Alajärvelle

0
Alajärveläisestä peräkonttikirppis tapahtumasta olivat kertomassa (vas. Reino Raauhala,Toni Harjula, Suvi Penninkangas ja Markku Harju
Alajärveläisestä, uudesta peräkonttikirppis tapahtumasta olivat Palotorilla kertomassa (vas.) Reino Rauhala, Toni Harjula, Suvi Penninkangas ja Markku Harju (K-Media/JK)
Alajärven Yrittäjien alaisuudessa toimiva niin sanottu Het-sitte hanke, sekä yrittäjien kaupan kehittämisryhmä tempaisevat vajaan kahden viikon päästä lauantaina (4.10.) Alajärven ydinkeskustassa järjestettävällä suurella peräkonttikirppis tapahtumalla.

Tapahtuma on saanut huomioita osakseen heti sen markkinoinnin alkumetreistä lähtien. Suurta kiinnostusta osoittaa, että myyjiä on ilmoittautunut ympäri maakuntaa jo yli 40, eikä järjestäjien taholta liene epäilystäkään etteikö tavoitellut 50 pitäjän ulkopuolelta tulevaa peräkonttimyyjää saataisi Palotorillle ja keskustan vapaille piha-alueille esittelemään ja myymään tavaroitaan ja romppeitaan.  Lisäksi Alajärven kaupungin keskustan liikkeet järjestävät omia peräkonttikirppiksiä ja liikkeissä on edullisia tarjouksia.

Yhteinen nimittäjä tarjonnasta on, että esillä on runsaasti uutta ja vanhaa myytävää sekä itselle tarpeettomaksi käynyttä tavaraa.

Myyjille myyntipaikat ovat avoimia ja maksuttomia (auto+peräkärry tai sopivan kokoinen pöytä)

Myyntipaikkoihin ei oteta ennakkovarauksia ja ne jaetaan vasta paikan päällä, kertoo tapahtuman yhdyshenkilönä toimiva projektipäällikkö Reino Rauhala.

– Aloitamme myyntipaikkojen jaon lauantaina tapahtumapäivän (4.10.) aamuna kello 7:00 Palotorilla, joka täytetään ensin ja sitä mukaa kun tilaa vaatii levittäydytään keskustan vapaille piha-alueille, selventää Rauhala.

Aikaisin aamulla keskustan Kahvila Toivossa on normaalihintainen aamukahvimahdollisuus kello 7-9 ja 9-14 välisenä aikana samaisessa kahvilassa on mahdollisuus päivän tarjoushintaiseen kahviin ja pannariin.

Palotorilla pystytetään lämmitetty teltta,  jolla varaudutaan koleaan loppusyksyn säähän. Teltassa on tarjolla myös lämmintä mehua. Alueelta löytyvät myös vesipiste ja vessat.

Alajärven Yrittäjien puheenjohtaja Toni Harjulan mukaan järjestäjät ovat tuomassa ja rakentamassa peräkonttikirppiksestä tavanomaista laajemman tapahtuman, jossa on ajankulua koko perheelle.

– Perheen eri ikäisiä nuori kiinnostaa varmaan muun muassa paikalla oleva pomppulinna, sekä mahdollisuus kisailla frisbeegolfissa, vihjaa Harjula.

Reino Rauhala ottaa vastaan tiedusteluja ja ennakkoilmoittautumisia numerossa 044 557 6546 tai sähköpostilla: reino.rauhala@japo.fi

– Nyt penkomaan omia varastoja ja ullakoita. Annetaan tavaroille uusi käyttötarkoitus ja lähdetään rohkeasti kokemaan peräkonttikirppiksen hieno ilmapiiri, ehdottaa Rauhala

Koronavirus-arkistotiedote 1_20

JÄTÄ KOMMENTTI