Toiminnasta kiitosta… VUODEN PÄÄTTEEKSI HAUSKAA YHDESSÄOLOA

0
"Käärijäkilpailijat" Ritva Sorila ja Mirja Nieminen etualalla. Taustalla Heikki Mäkiranta ja Seppo  Harju sekä (keskellä) ylituomari Erkki Vainionpää. (Kuva: Pentti Hautala)

Teksti ja kuvat: Pentti Hautala 

Alavus/Töysä

Eläkeliitto Töysän yhdistyksen puheenjohtaja Pirkko Kallio sai toivotella reippaasti yli 100 osallistujaa vuoden 2019 viimeiseen kuukausitilaisuuteen NS:n talolle. OmaSP:n Ähtärin ja Tuurin konttorien johtaja Tuula Mäntylä esitteli pankin toimintoja ja tarjolla olevia uusia palveluja.

Hauskaa yhdessäoloa vietettiin alkukahvituksen ja ruokailun jälkeen erilaisesta ja monipuolisesta ohjelmasta nauttien. Tilaisuudessa huomioitiin myös pitkään hallituksessa toimineita EL:n pöytästandaareilla.

Palkituista olivat viiriään vastaanottamassa: (vas) Olli Ahtola, Raimo Salmenaho, Anneli Laaksomaa ja Seppo Suutala. (Kuva: Pentti Hautala)

Paikallisen yhdistyksen sääntöjen mukaan pisimmän mahdollisen ajan eli kuusi vuotta sen hallituksessa toimineita ja nyt ”rivijäseniksi” siirtyneitä palkittuja olivat: Anneli Laaksomaa, Raimo Salmenaho, Olli Ahtola, Seppo Suutala ja Tuula Korhonen.

Ohjelmassa kuultiin Asta Salmenahon runonlausuntaa. Teuvo Rapo soitti huuliharppua. Leo Jeulonen lauloi, opetusneuvos Ritva Sorilan säestyksellä.
Tilaisuuden huvittavimman kilpailun oli keksinyt Erkki Vainionpää. Naisjoukkueessa Ritva Sorila kääri  pakettiin Mirja Niemistä ja miesten näppäryyden kunniaa käärijänä puolusti Heikki Mäkiranta ja ”pakettina” Seppo Harju.
Niin vain hulvattoman kisailun tulokseksi saatiin, että naiset olivat parempia!

Leo Jeulonen lauloi useita kappaleita komealla äänellään, Ritva Sorilan säestyksellä. (Kuva: Pentti Hautala)

Puheenjohtaja Pirkko Kallio esitteli vielä monipuloista vuoden 2020 toimintaa ja loppulaulut johti sekä säesti kantori Paula Setälä.


 

JÄTÄ KOMMENTTI