Vantaalaismies koki elämänsä yllätyksen elokuvateatterissa – puoliso oli järjestänyt hänet osaksi mainostempausta

0
Vantaalainen Mika Teivainen luuli menneensä katsomaan elokuvaa Helsingin Tennispalatsiin, mutta kesken alkumainosten valkokankaalle rävähti yllätys: DNA:n mainoksista tuttu ranskalaismies istui suorassa lähetyksessä hänen kotisohvallaan. (KATSO VIDEO!)


Vantaalainen pariskunta pääsi keskiviikkoiltana DNA:n mainostempauksen päätähdiksi. Juuri ennen elokuvan alkua valkokankaalle heijastui kuva heidän kotitalostaan. Operaattorin mainoksista tuttu ranskalaismies tervehti elokuvateatterissa istuvaa pariskuntaa ja kertoi, että hänellä on Mika Teivaiselle viesti. Todistaakseen, että kyse on todella suorasta lähetyksestä pariskunnan kotisohvalta, ranskalaismies soitti Teivaisen puhelimeen.

– Suomalaisten on usein vaikea kertoa suoraan, mitä he haluavat joululahjaksi. Helpotan hieman tehtävääsi Mika. Vaimosi Hanna toivoo tällaista tablettitietokonetta, ranskalaismies kertoi hymyillen.

Mika Teivainen istui mykistyneenä videokameroiden ympäröimänä ja myötäili nauraen ranskalaismiehen ehdotusta.

– En voinut uskoa, että tällaista voi tapahtua. Katsoin vain, että onpa tutun näköinen koti, mutta minun oli todella vaikea käsittää, että se todella on meidän koti, Teivainen kertoo.

Yllätyksen järjestäjäksi paljastui Teivaisen vaimo Hanna ja puhelinoperaattori DNA. Hanna Teivainen ilmoitti miehensä mukaan tempaukseen vastapalveluksena Mikan usein vaimolleen tekemille yllätyksille.

– Kun kuulin tästä mahdollisuudesta, lähdin heti mukaan. Hieman järjestelyjä se kyllä vaati, mutta onneksi tytär oli juonessa mukana.

Suomalaisia halutaan kertomaan joululahjatoiveensa

DNA:n mukaan tempauksen tarkoitus on herätellä suomalaisia kertomaan aidot joululahjatoiveensa läheisilleen. Elokuvateatteriyllätys oli alkusoittoa koko joulukampanjalle.

– Me olemme miettineet, että joululahjojen toivominen tuntuu välillä todella hankalalta. Moni toivoo jotain tiettyä lahjaa, mutta aina sitä ei saa, kun puoliso ei ole osannut rivien välistä lukea. Haluamme hieman helpottaa joulupukin työtä ja tarjoamme kaikki joulukampanjamme mainokset suomalaisten joulutoiveiden kertomiseen, kertoo markkinointipäällikkö Henna Rauhala DNA:lta.

DNA on perustanut nettiin DNA Toivepalvelun, jossa kuka tahansa voi käydä kirjaamassa oman joululahjatoiveensa, joka voi päätyä vaikkapa televisioon tai sanomalehtimainokseen.

Koronavirus-arkistotiedote 1_20

JÄTÄ KOMMENTTI