VAROITUS! | Lapsille vaarallinen puulelu halutaan nopeasti pois käytöstä

0

Clas Ohlson kehottaa kaikkia asiakkaitaan viipymättä lopettamaan puisien leluautojen (3-pakkaus), tuotenumero 31-5841, käytön ja palauttamaan ne Clas Ohlson -myymälään. Takaisinvedon syynä on se, että tuote ei vastaa leludirektiivin vaatimuksia.

Tuotteessa voi olla tukehtumisriski. Autojen yläosa voi irrota, mikäli autot kastuvat ja kuivuvat toistuvasti, mikä puolestaan voi aiheuttaa äänipainikkeiden (pienten osien) irtoamisen tuotteesta.

Clas Ohlsonilta ilmoitetaan tuoteturvallisuuden olevan aina ensisijaisen tärkeää ja kaikki tuotteet testataan paitsi lainmukaisten vaatimusten perusteella, myös omien turvallisuusstandardien mukaan, jotka ovat usein tiukemmat kuin laki vaatii. Yhtään tuotetta ei päästetä markkinoille, jollei se täytä tarpeenmukaisia turvallisuusstandardeja ja lainmukaisia vaatimuksia. – Tästä huolimatta joudumme nyt ilmoittamaan, että kyseiset puiset leluautosarjat (tuotenumero 31-5841) eivät täytä turvallisuusvaatimuksia, Clas Ohlsonilta kerrotaan.

Liikeyrityksen tietoon ei ole tullut tuotteen viallisuudesta johtuvia henkilövahinkoja, mutta asiakkaiden turvallisuuden vuoksi ja riskin välttämiseksi tuote vedetään nyt pois myynnistä.

Puulelun voi palauttaa lähimpään Clas Ohlson -myymälään tai ottaa yhteyttä asiakaspalveluun numerossa 020 111 2222, josta saa lisätietoa palauttamisesta.

Tuotteen hinta hyvitetään asiakkaalle. Kuittia ei tarvitse esittää.


 

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI