VIIKKOGALLUP TULOS | Korona-viruksesta vuosien vitsaus maapallolle !?

0

Kiinan ”lahja” maapallolle. Maasta joka kiihkeissä tuottavuus- ja taloustavoitteissaan saastuttaa tiedostaen tai tiedostamattaan yhteistä asuinplaneettaamme enemmän kuin muut maailman maat pystyvät sitä alati lisääntyviltä saasteilta pelastamaan. Siellä piskuinen Suomi marssirivistön etummaisten joukossa. Yli puoli miljoona ihmistä tappaneen Korona- viruksen ”kehittäjät” täytyy kaiken sivistyneen järjen mukaan saada, jossain vaiheessa perusteelliseen edusvastuuseen ja samalla aiheutettujen tuhojen maksajaksi.

Kysyimme pitkäkestoisessa VIIKKOGALLUPISSAMME lukijoiltamme seuraavan kysymyksen, jonka julkistimme viruksen leviämisen ollessa kiivaimmillaan Euroopassa!

Kysymyksen alla saadut vastausprosentit eri vaihtoehtoihin

”Koronaviruksen vaikutuksen kestosta ei ole varmaa tietoa kenelläkään maailmassa. Miten koronarajoitukset pitäisi purkaa?”

  • – Heti välittömästi kokonaan (13%)
  • – Vähitellen tilannetta seuraten (42%)
  • – Varautua merkittävän pitkäkestoiseen palautumiseen (31%)
  • – Niin kauan, että immuniteetti virukselle olisi saavutettu (14%)

Vajaa puolet (42%) vastaajista olivat sitä mieltä, että koronarajoituksia tulisi purkaa vähitellen tilannetta jatkuvasti tarkkaillen. Em. on ollutkin Suomen linja näihin päiviin saakka. Yli kolmannes (31%) vastaajista on sitä mieltä, että on syytä varautua poikkeavan pitkäkestoiseen prosessiin koronapandemiasta selviytymisessä. Tästäkin on huomattavan paljon esimerkkejä, kun virus on ponnahtanut esiin uudestaan, milloin mistäkin. Viruksen aiheuttamia jälkisairauksia ja -vaikutuksia ei myöskään vielä edes tunneta! Uusia tartuntoja ilmaantuu edelleen päivittäin. Täydellistä immuniteettia ihmisten keskuudessa ja palautumista aikaan ennen koronaa kannattaa neljännes (14%) vastaajista ja toinen neljännes (13%) olisi jo luopumassa kaikista koronaan liittyvistä rajoituksista, silläkin riskillä, että perusterveitäkin ihmisiä päivittäin tappavasta koronasta on tietoa merkittävän vähän.

ON suorastaan TYHMÄÄ, ettei Suomella ole omavaraisuutta näin yksinkertaisessa asiassa. Suojamaskien käyttö tulee yleistymään maailmassa merkittävällä tavalla koronapandemian jälkeen !

OLE HYVÄ JA KERRO MIELIPITEESI MYÖS UUTEEN VIIKKOGALLUP-TEEMAAN!

NYT kysymme kuinka voisimme pelastaa tulossa olevan runsaan marjasatomme tarhoistamme ja luonnostamme. Ennakkotiedon mukaan muun muassa hilla- (lakka-) ja puolukkasadosta on tulossa ennätyksellisen runsas.


 

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI