Viimeiset runkosarjan kamppailut käsillä – Ankkurit hyvässä iskussa!

0
Pekka Peltomäki

Lue Ankkuri-legendan tuoreimmat teesit ja tuntemukset menneestä ja tulevasta paikallissuperpesiksessä.

.

Miten tärkeä oli tämä yksi piste Vimpelistä?

– Se oli elintärkeä piste koko joukkueelle ja johdolle. Tämä kasvatti luottamusta näihin kolmeen viimeiseen tuiki tärkeään otteluun. Koko joukkueelle iso sulka hattuun!

Tämä, jos mikään oli taistelupiste ja lupaa jatkossa siten myös taistelevaa Ankkuri-joukkuetta.

Onko kärki kulkenut ?

– Kärki on kulkenut mallikkaasti. Puputti, Orava, Iivarinen, Mäkinen, Heikkinen, Rantanen. Nämä herat ovat sillä prosenttiluvulla mihin he kuuluvatkin.

Kotiutuspuolella Mikkolanahon hyvä vire jatkuu. Nyt kaivataan myös Tallbackan tuloa kotiutuksiin. Ja mikäs siinä, kun kärki kulkee ja vaihtajat suorittavat oman tehtävänsä, niin Tallbackaa ei tarvitse käyttää vaihtotehtävissä. Iskijät voivat keskittyä kotiutustehtäviinsä. Ja  J-M Jaatisesta löytyy etenemisapua.

Ulkokentän pitävyys?

– Kahdessa viimeisessä ottelussa Kiteetä ja Vimpeliä vastaan on annettuja juoksuja yhteensä 15, kun kahdessa edellisessä ottelussa Joensuuta ja Koskenkorvaa vastaan annettiin 31 juoksua!  Tässäkin valossa Ankkurien ulkokenttä on tiivistynyt, joka lupaa hyvää jatkossa.

Ja Vimpeli-Alajärvi ottelussa Ankkuri-pelinjohdolta hyvä oivallus pelata vaihtotilanteet vanhalla ryhmityksellä, joka esti Vedon läpilyönnit pesien takaa.

Ja sitten takatilanteet, jossa Orava oli tuotu tappimieheksi. Hän on pelaaja, joka nopeilla jaloillaan pystyy hakemaan kaikki pienet ja hyvällä pelinlukutaidollaan aavistaa vastustajan aikeet.  Hieno oivallus pelinjohdolta. Tällaiset uudet onnistuneet asiat sytyttävät koko joukkueen.

Sitten torstai-illan (4.8. klo 18:00)  otteluun Ankkurit -Pattijoki (Raahe)

Raahella pisteitä kasassa 22. Lyötyjä juoksuja 147 ja annettuja 226, Ankkurien saldo näyttää lyötyjen osalta 138 ja annettujen 254 juoksua.

.

NÄITÄ SEURATAAN:

Mielenkiintoisia lyöjäpareja

Eino Järvelä 4+40 = 44

Topi Kosonen 2 +23 = 25

Sami Mikkolanaho 3+51=54

Tuomas Tallbacka  24

.

Etenijäparit

Paavo Pelto  34

Ville Majava  25

Petrus Puputti 34

Aki Orava  24

.

Kärkilyöjäparit

Jussi Kemilä 133

Paavo Pelto  111

Aki Orava  137

Petrus Puputti  134

.

– Nähtävää ja seurattavaa ottelussa piisaa yllin kyllin. Muun muassa Kemilän mahtavat pomput ja Kososen kakkospuolen kovat lyönnit. Kosonen tunnetaan kokeneen sisäpelaajan roolinsa lisäksi myös erittäin taitavana ja arvostettuna lukkarina.

Ei muuta kuin nyt kaikki kannustamaan Ankkureita Kitrolle TOSI TÄRKEÄÄN runkosarjan viimeistä edeltävään kotiotteluun!!

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI