Vimpelin vuoden yrittäjä – Vimpelin Voima Oy

0
Toimitusjohtaja Janne Kangasaho

Vimpelin Yrittäjien 50-vuotisjuhlassa palkittiin Vuoden yritys

Vimpelin Yrittäjät palkitsi Vuoden yrityksenä 2019 Vimpelin Voima Oy. Vimpelin Voima perustettiin vuonna 1944. Täten perustamisesta tulee kuluneeksi tänä vuonna 75 vuotta. Alun perin yhtiö perustettiin turvaamaan sähkönsaanti Vimpelin kunnan alueelle. Kaksi vuotta myöhemmin yhtiö aloitti myös asennustoiminnan ja sitä kautta sähkötarvikkeiden myynnin.
Vimpelin Voima harjoittaa sähkön myyntiä sekä sähköverkkotoimintaa omalla sähköverkkoalueellaan, joka käsittää käytännössä Vimpelin kunnan alueen.
Maata myöden

Yhtiö kasvanyt voimakkaasti, omistus kuitenkin paikallinen

Sittemmin yhtiö on laajentunut aina näihin päiviin asti. Yhtiön omistus on pysynyt vahvasti paikallisena, vaikka alalla on nähty paljon pienempien yhtiöiden fuusioitumisia myös omalla alueellamme. Vimpelin Voima on pysynyt koko historiansa ajan paikallisena yhtiönä. Kautta vuosien se on myös ollut merkittävä työllistäjä Vimpelissä.

Kasvu suuntautunut myös maakuntaan

Yhtiöllä on ollut myös uudistumiskykyä ja kasvuhakuisuutta: koko konserni on kasvanut mm. liiketoimintaostojen myötä vuosien saatossa ja laajentanut toiminta-aluettaan maakuntaan ja yli sen rajojenkin.

Uutena maahantuonti ja verkkokauppa

Viimeisimpänä yhtiön toiminta on laajentunut mittalaitteiden ja sähköalan työkalujen maahantuontiin, tukkumyyntiin ja verkkokauppaan.
Kehityksessä mukana

JÄTÄ KOMMENTTI