Voila´ – kaunottaret Pariisiin

0
Hanna Alatalkkari (kuva Kim Takala)

European Model Showcase 2018 järjestetään jälleen Pariisissa 28.05.-31.05.2018 joka on Euroopan suurin mallikatselmus. 

Mannekiinikoulu, mallitoimisto Pariss Models on valinnut edustajiksi Hanna Alatalkkarin, Pinja Hirvijärven, Johanna Piipon ja Jennifer Storrankin.

Pinja Hirvijärvi (kuva Top Focus)

 

Johanna Piippo (kuva Alisa Forslund)
Jennifer Storrank (kuva Sami Pulkkinen)

Hanna Alatalkkari on 20-vuotias yioppilas, 173 cm, kotoisin Lapualta. Hanna on osallistunut  Suomen Mannekiini- ja Commercial Model, Suomen Mainosmalli 2016 kilpailuihin sekä New Yorkissa IMTA:n  Commercial  Model of the Year 2016 kilpailuun, jossa hän sai kunniamaininnan Swimwear kilpailussa Hanna harrastaa kuntosalilla käyntiä, lenkkeilyä  ja mallintöitä.

Pinja Hirvijärvi on 20-vuotias 175 cm ylioppilas, kotoisin Seinäjoelta. Pinja osallistui Suomen Mannekiini- ja Commercial Model, Suomen Mainosmalli 2018 kilpailuihin.Hän harrastaa kitaran soittoa, laulamista ja kielten opiskelua. Johanna Piippo on 16-vuotias, 165 cm lukiolainen, kotoisin Tervajoelta. Johanna osallistui New Yorkissa IMTA:n Commercial Model of the Year 2017, sekä laulukilpailuun,  josta hän pääs semifinaaliin. Hän harrastaa laulua ja lenkkeilyä. Jennifer Storrank  on 18-vuotias 176 cm lukiolainen, kotoisin Teerijärveltä.

Johanna Piippo on 16-vuotias, 165 cm lukiolainen, kotoisin Tervajoelta. Johanna osallistui New Yorkissa IMTA:n Commercial Model of the Year 2017, sekä laulukilpailuun,  josta hän pääs semifinaaliin.
Hän harrastaa laulua ja lenkkeilyä.

Jennifer Storrank  on 18-vuotias 176 cm lukiolainen, kotoisin Teerijärveltä. Jennifer osallistui Suomen Mannekiini- sekä Commercial Model, Suomen Mainosmalli 2018 kilpailuihin ja palkittiin Suomen Mannekiinikilpailussa  II Perintöprinsessaksi,  lisäksi Jennifer osallistui New Yorkissa IMTA:n Model of the Year 2017 kilpailuun ja sai kiinnostusta New Yorkin toimistoista. Jennifer harrastaa kilpaurheilua ja mallintöitä.

European Model Showcase sisältää mallien esittäytymistä mm. eurooppalaisille ja japanilaisille mallitoimistoille.

Pariss Models on solminut yhteistyösopimuksen European Model Showcase järjestäjien kanssa keväällä 2011.

Koronavirus-arkistotiedote 1_20

JÄTÄ KOMMENTTI