Vuoden Liikuntatuote -kilpailu siirtyy Sport-upille

0

Vuoden Liikuntatuote -kilpailu siirtyy uuteen kotiin. Frami Oy:n kehityshankkeen vanavedessä syntynyt kilpailu siirtyy Sport-up APA:n järjestettäväksi. Kilpailun ydintoiminnot säilyvät entisellään ja parhaat liikuntatuotteet nousevat jälleen parrasvaloihin GoExpossa maaliskuussa 2015.

– On hienoa jatkaa Frami Oy:n ja Testing Labin lanseeraamaa ja useana vuonna toteuttamaa kilpailua. Vuoden parhaat liikuntatuotteet ja palvelut saavat edelleen nousta sille jalustalle, mille ne kuuluvat. Kilpailu elää hyvässä kehityskaaressa ja suomalainen liikuntakulttuuri tarvitsee tätä, kilpailun pääsihteeri Ari Puro-Aho kertoo.

Frami Oy:n toimitusjohtaja Hannu Kantonen on tyytyväinen, että vakiintuneen aseman saanut kilpailu jatkaa Sport-up APA:n johdolla.

– Kilpailu on nostanut hienosti esiin sen aktiivisen tuotekehitystyön, jota liikunta-alan yrityksissä tehdään, Kantonen kiittelee.

Kilpailu jatkaa yhteistyötä Suomen suurimpien liikuntamessujen kanssa. Kandidaatit ja ehdokkaat Vuoden liikuntatuotteeksi julkistetaan 31.10. Skiexpossa ja voittajat julkistetaan GoExpossa maaliskuussa.

Riippumaton tuomaristo tekee valinnat parhaista. Tuomaristossa ovat mukana mm. Mikaela Ingberg, Hanna Partanen, kuntosalialan edustaja P-C Nordensved, Kunnossa kaiken ikää –ohjelman johtaja Jyrki Komulainen sekä pääomasijoittaja ja hallitusammattilainen Pentti Bruun. Myös liikkujilla on mahdollisuus nostaa omat suosikit esiin yleisöäänestyksessä.

Yritykset ilmoittavat valmistamansa tai maahantuomansa tuotteet mukaan kilpailuun ja tuomaristo karsii sarjakohtaisesti 5 parasta tuotetta/palvelua sekä valitsee sarjojen voittajat. Palveluille ja konsepteille on oma sarja, mikä selkeyttää kilpailun rakennetta sekä sarjakohtaista arviointia. Ilmoittautuminen kilpailuun on käynnissä osoitteessa www.vuodenliikuntatuote.fi. Ilmoittautumisaika päättyy 15.10.

JÄTÄ KOMMENTTI