ALAJÄRVEN evl SRK | Kesäehtoolliskirkko kutsuu Alajärvellä – juhannusaaton juhla ja messu kirkkorannassa

0
Kesäpappi Harri Kuhalampi saarnaa kesäehtoolliskirkossa 19.6. klo 13. Kuhalampi toimii kesän ajan papin tehtävissä Alajärvellä ja Lehtimäellä. Hän on toiminut muun muassa Eu:n erityisavustajana, lähetystyössä ja nyt Ely:n palveluksessa. Koulutukseltaan hän on teologian tohtori ja lapsuuden juuret löytyvät Lehtimäeltä.

Tiina Akomeah

”On kesän kirkas huomen…” lauletaan vanhassa ja tutussa laulussa ja niin on tunnelma myös tulevassa kesäehtoolliskirkossa, jota vietetään Gabrielin kirkossa keskiviikkona 19.6. klo 13 alkaen Alajärvellä. Kirkossa saarnaa kesäpappi Harri Kuhalampi ja messun jälkeen nautitaan yhdessä kirkkokahvit seurakuntatalolla.

Viime kesänä ilahdutti erityisesti se, että kirkossa oli kaikenikäisiä ihmisiä. Monet olivat kutsuneet ja tarjonneet kirkkokyytejä naapureille ja vanhuksille, joiden muuten on hankala kulkea tai päästä omin neuvoin kirkkoon. Tällainen lähimmäisyyden osoitus on lämmin ele ja ilahduttaa monen mielen. Eiköhän tehdä tänä kesänä samoin? Nähdään kirkossa!

 

Juhannusaaton juhla ja messu kirkkorannassa

Tiina Akomeah

Miten elämyksellistä onkaan osallistua keskikesän juhlaan oman kotikirkon läheisyydessä kirkkorannassa, luonnon kirkossa juhannusaattona 21.6. alkaen klo 18. Ja jos sade ropsahtaa kunnolla messu toteutuu kirkossa.

Lippu nostetaan salkoon ja juhla saa luvan alkaa. Messun toimittaa Harri Kuhalampi ja juhannusväkeä laulattaa Ylistyskuoro. Juonnosta huolehtii Ritva Leppäaho. Väliajalla on tarjolla lähetystyön hyväksi lämpimiä grillimakkaroita ja mehua yhteishintaan 2 e ja palan painikkeeksi kahvit lisukkeen kera Kirkontuvalla. Nähdään juhannustunnelmissa.

Juhlan järjestää aikuistyön ja lähetystyön toimintaryhmät.

PTV-viinimyymälä_250620

JÄTÄ KOMMENTTI