Miestenpäivä Soinissa sunnuntaina ja Leo Louhivaaran juhlakonsertti 14.3.

0
AA-OULU_mini

Mies ja armo ovat aiheena miestenpäivässä sunnuntaina 10.3. Soinin kirkonmäellä.

Päivä alkaa klo 10 kirkossa ehtoollisjumalanpalveluksella, jossa saarnaa pastori ja sielunhoitoterapeutti Asko Matikka. Mieskuoro Raavaat miehet Alajärveltä laulaa, kanttorina on Maarit Hosionaho, liturgina Pasi Kilpeläinen.

Kaikille avoimen messun jälkeen ohjelma jatkuu vain miehille seurakuntatalolla.

Ensin syödään lounas, klo 12 alkaa päivätilaisuus, jossa puhuvat Asko Matikka, Heikki Jouppila ja Pasi Kilpeläinen. Raavaat miehet jatkavat musiikissa, juonnot hoitaa Aki Alatalo. Tilaisuuden lopuksi on esirukouspalvelu.

Monelle entuudestaan tutulla Asko Matikalla on vuosikymmenten kokemus kohdata ja auttaa ihmisiä sekä kotimaassa että lähetyskentillä. Soiniin Asko tulee ystävänsä Heikki Jouppilan kanssa, joka tunnetaan myös armoitettuna sielunhoitajana.

Miehet, nyt kannattaa lähteä miestenpäivään läheltä ja kauempaakin, kun ei näitä kovin usein järjestetä. Järjestelyistä vastaavat Soinin seurakunta ja jo noin 30 vuotta Soinissa uskollisesti toiminut Miestenpiiri.

 

Elämäni on lauluni – 50 vuotta laulaen

Leo Louhivaara juhlakonsertti ja iltaehtoollinen on Soinin kirkossa torstaina 14.3.2019 klo 19.

Puoli vuosisataa on aika pitkä aika; siihen mahtuu monenlaista, laulaja-pianisti Leo Louhivaaran elämässä mm. Tangoprinssiksi valinta 1989, musiikin opinnot Tampereen konservatoriossa ja uskoontulo, jonka myötä laulujen sisällöt muuttuivat. Jyväskylässä asuva Louhivaara on kiertänyt vuosien ajan Suomea Raamattuopiston musiikki- ja julistustyöntekijänä.

Juhlavuoden merkeissä tilaisuuksien otsikkona on Elämäni on lauluni.

Noin tunnin kestävän konserttiosan jälkeen on arki-illan ehtoollinen lyhyen kaavan mukaan. Yhteislaulut lauletaan Viisikielisestä Louhivaaran säestyksellä. Illan päätteeksi on kirkossa tarjolla teetä ja pientä syötävää. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Kolehti kerätään Suomen Raamattuopiston työlle. Järjestäjinä Soinin seurakunta ja Suomen Raamattuopisto.

 


 

PTV-viinimyymälä_250620

JÄTÄ KOMMENTTI