Ankkureiden E-tytöt innokkaina – lentopallo on mukavaa

0

Ankkurien E-tyttöjen lentopallojoukkue AA-09 treenaa ahkerasti. Ankkureiden lentopallossa e-tyttöjen AA-09 joukkueen tyttöset ovat ahkeria treenaajia, treeneissä käydään kaksi kertaa viikossa ja treenit kestää 1,5 tuntia.

Maanantain treenit on Uudenkylän koululla  ja torstain treenit on ns. yhteistreenit Hoiskon koululla vanhempien -08 syntyneiden e-tyttöjen kanssa, joista toinen joukkue on pelannut tämän kauden ihan kärkikahinoissa, silloin saadaan kunnon pelitreenit aikaan kun tyttöjä on enemmän. Vanhempia e-tyttöjä valmentaa Janne ja Virpi Turja, sekä Jarmo Valkonen ja Noora Mäkelä.

Kaikki AA-09:n tytöt tuntuu olevan hyvinkin motivoituneita lentopallon saralla ja ahkeruus on palkittukin usein turnauksissa, vaikka silloin tällöin on jouduttu tyytymään tappioon hampaat irvessä ja välillä kyynelkin silmäkulmassa, mutta sitten on taas nostettu pää pystyyn ja viimeistään seuraavassa turnauksessa on valmentaja Hannele Sillanpäätä lainaten näytetty ”mistä kana pissii”.

Illia opetuspuuhissa, oppilaana Janina Kangastie

Valmentajissa löytyy intohimoisia harrastajia Tuomas Mäkelä, Hannele Sillanpää, sekä vakiotuuraajana, taustajoukkohäärijänä ja jokapaikanhöylänä Pirjo Mäkelä. Heidän kautta tytöt saa välillä ammattilais-tasoista valmennusta kun heidän tuttavapiiristä löytyy mestaripelaajia, kuten torstaina 21.2 vierailevana tähtösenä Ukrainalainen Illia Liunenko, joka pelaa numerolla #10 liberona Kyyjärven Kykyssä. Liunenko veti hyviä harjoituksia ja välillä käytetttiin ihan pientä palloa nostoharjoituksissa. Tälläiset mestarivierailut antaa treeneihin ja peleihin uutta potkua niin tytöille kuin valmentajillekin.

 

Ylärivissä: vas. Tuomas Mäkelä, Hannele Sillanpää, Niina Raja-aho, Oona Sillanpää, Mimosa Mäkelä, Mirka Saarela, Janina Kangastie, Senja Valkonen, Janne Turja.

Alarivissä, vas. Laura Kantonen, Milla Siltala, Lotta Mäkelä, Iida Sillanpää, Illia Liunenko,  Marika Nelimarkka, Ronja Turja ja Matleena Uusitalo.

Syksyllä oli myös sponsoreita hakusessa ja niitähän saatiin sen verran, että hienot mainosverkkapuvut saatiin tytöille ja valmentajille hankituksi ja huoltojoukoille verkkatakit. Lisäsponssikaan ei olisi pahitteeksi, vaikka tytöt vanhempineen yrittää itsekin kerätä rahaa erilaisin myyntikonstein ja turnauskanttiinien avulla.

Ylärivissä vasemmalta: Hannele Sillanpää, Niina Raja-aho, Susanna Raja-aho(huoltaja), Oona Sillanpää, Milla Siltala, Pirjo Mäkelä, Niina Luoma-aho(huoltaja).

Alarivissä vas: Laura Kantonen, Jade Luoma-aho, Iida Sillanpää ja Lotta Mäkelä.

Sponsoreina: Japo, Koneurakointi M&S Kantonen, Oma Sp, Kuljetusliike Raja-aho ja Keltalan Konepalvelu.

Sarjapeleissä Aa-09 tytöt saivat hopeaa ja olivat ikäsarjansa parhaita ja myös Seinäjoella 27-28.4 järjestetyssä Jymyturnauksessa tytöt saivat jälleen hopeaa! Hukkaan ei ole ahkera harjoittelu mennyt.

Tänävuonna AA-09 tytöt lähtee taas maailman suurimpaan junnulentisturnaukseen Power cupiin, joka tälläkertaa järjestetään Rovaniemellä kesäkuun alussa. Viime vuonna kun nämä tytöt oli vielä f-tyttöjä, oli power cup Kuopiossa loistoreissu, sieltä tytöt toi kultaa ja hopeaa, toivotaan tytöille tänä vuonnakin menestystä turnauksiin!

Uusia innokkaita pelaajia mahtuu mukaan, silloin kannattaa olla yhteydessä valmentajiin, myös Facebookin kautta voi ottaa yhteyttä Alajärven ankkurit – lentopallo

 

S-market_Soini160620

JÄTÄ KOMMENTTI