Betonimiehille riemukas vierasvoitto VaLePa:sta

0
Kykyn peli kulki mukavasti kamppailussa VaLePa:a vastaan Sastamalassa. (KyKy)

VaLePa vs KyKy-Betset 1-3 (23-25, 25-17,15-2, 22-25)

Betonimiesten pistetili miesten Ykkössarjan ottelussa sunnuntaina karttui nyt vuorostaan vieraissa VaLePa:n kustannuksella. – Tärkeä peli ja onnistuttiin viikolla tekemään oikeita asioita, niin salilla kuin pöydän ääressä. Karhula matsin jälkeen tuumittiin että jotain pitää keksiä, yleisö ja tukijoukot ansaitsevat parempaa, sanaili Kyky-Betsetin päävalmentaja Hannu Kalliojärvi voittoisan kamppailun jälkeen. Joukkueen saamat pelaajavahvistukset siivittivä betonimiehet Sastamalassa selkeään kolmen pisteen voittoon. Kuuntele myös Kalliojärven raportti viikonlopun tapahtumista!

Syksyllä Kuopio-hallin kahviossa istui toipilas Petteri Penttinen ja mies ilmaisi kiinnostuksen pelata betonimiesten riveissä ellei muuta ilmaannu. Sastamalassa (ent. Vammala) mies puki Kyky paidan ylleen ja auttoi joukkueen voittojen tielle. Toinen yllätys oli viime kauden kapteeni Tuomas Sillanpää. ”Tumppi” tuli ja vakuutti. Joten molemmat kauden ”ensikertalaiset” suoriutuivat tehtävästään paremmin kuin hyvin. Viikonlopun kaksi kovaa treeniä antoi lupaavia odotuksia mutta pitää muistaa että vastustajakin yleensä yrittää parastaan.

”VaLePa puolusti hyvin, mutta syöttöruudussa antoi meille tasoitusta”.

Virheittä ei Kyky-Betset  Sylvään salissa selvinnyt, toisen erän menetys oli hyvä herätys. Tauko meni ilman puheita, Aivars ”Petru” Petrusevics sanoi joukoilleen, että tehdään omaa työtä ja tulos näkyy. Rauhallinen kapteeni sai joukkueen vireeseen. Passari Martins Jansons vaihtui tauolta Penttiseen ja hakkuri Mareks Lazukon tilalle marssi Sillanpää. Ei peli hurjasti muuttunut, mutta sen verran että virheet vähenivät ja ehkä Petterin kunnioitus VaLePa:n nuorille oli liikaa.

Tämä oli taaskin joukkueen voitto. Ilman perjantain ja lauantain hyviä treenejä tasonnousua ei olisi nähty.

Henrik Heinänen ja  Leevi Hautamäki haastoivat muun joukkueen valmistavissa harjoituksissa, samaan ”syyllistyi” konkari Keijo Lamminen.

Kilpailu lisää yritystä ja tekeminen paranee.

 KUUNTELE KYKY-BETSETIN VALMENTAJAN HANNU KALLIOJÄRVEN RAPORTTI OTTELUSTA !

Äänessä: Hannu Kalliojärvi  Edit: K-Media

Otteluisäntä Tyrvään Sanomat arvioi joukkueittensa parhaat. Palkinnot pokkasivat KyKy:n Petteri Penttinen ja VaLePa:n Timo Kimpanpää.

Palkinnot pokkasivat KyKy:n Petteri Penttinen ja VaLePa:n Timo Kimpanpää. (KyKy)

Seuraavaksi Kyky-Betset kohtaa lauantaina 25.1. kello 16.00 alkavassa vierasottelussaan sarjajohtaja Lempo-Volleyn Hakkarin liikuntahallilla Lempäälässä.


PTV-viinimyymälä_250620

JÄTÄ KOMMENTTI