Hieno jalkapallotapahtuma Soinissa – ministadion turnaus

0

Soinin jalkapallokentällä pelattiin Suomen Palloliitolta lainassa olleella ministadionilla hauska turnaus, jossa joukkueina olivat Soinin kunta, Soinin Sisu, Soinin Tiikerit ja Soinin Palloseura.

 

Kisan voitti Soinin Sisu, mikä ei ollutkaan ihme, sillä heillä oli lainassa ison jalkapallomaan Argentiinan vahvistus, Braian Toledo, joka myös keihäänheittäjänä tunnetaan. Jelena Jaakkola oli saanut mukaansa Kuortaneelta muutamia keihänheittäjiä Soiniin.

Soinin Sisun vahvistettu joukkue, vas ”koutsina” Kari Ihalainen

Kunnan joukkue ei tällä kertaa pärjännyt, luultavasti kunnanjohtaja Juha Viitasaaren poissaolo vaikutti, eikä Johannes Aalto saanut kaikkea irti joukkueesta.

Kunnan joukkue

Erikoisseura Soinin Palloseura käytti energiansa loppuun jo ensimmäisessä ottelussa kuntaa vastaan, häviten sitten Sisulle ja pelaten tasurin Soinin Tiikereitä vastaan.

Soinin tapahtumassa oli myös Suomen Palloliiton edustaja paikalla, harrastejalkapallon kehittäjä Lasse Keskiloppi . Palloliitto on sponsoroinut ministadionin käyttöön ja tekee myös yhteistyötä SoPSin kanssa, tulevien M19 jalkapallon EM-kisoissa Seinäjoella ensi torstaina pelattavassa Suomi – Norja ottelun sponsoroinnissa, yhteistyössä Soinin Kunnan kanssa.

Ottelutulokset:

SoPS – Kunta      10 – 1

SoTi – Sisu            2 – 5

Kunta – SoTi         1 – 6

Sisu – SoPS          4 – 2

Kunta – Sisu         1 – 4

SoPS – SoTi          5 – 5

SoPS week jatkuu maanantai-illalla jolloin Äidit kohtaavat Tyttäret ja sen jälkeen Miehet ottavat mittaa Pojista.

 

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI