JÄÄKIEKKO | JPK ja Red Duck’s pelasivat tasan 2-2 (1-0,0-1,1-1)

0
Red Duck's-JPK iskivät kauden kolmannessa kohtaamisessa Alajärvellä tasatuloksen (K-Media/JK)
Red Duck's-JPK iskivät kauden kolmannessa kohtaamisessa Alajärvellä tasatuloksen (K-Media/JK)
Keskimaan alueen miesten kolmannen divisioonan kakkoslohkossa Järviseudun Pallokerho sai kauden viimeiseksi kotivastustajakseen vaasalaisen Red Duks’sin. Ottelu oli tasainen vääntö, jossa erien maalit kertovat selvästi miten viime lauantai-iltana Järviseudun Jäähallissa Alajärvellä pelatussa ottelussa kamppailtiin.

Ottelun ensimmäistä erää hallitsi lievästi kotijoukkue, toisen erän vei yhtä selvästi vieraat ja viimeinen kolmas erä kamppailtiin tiukan tasaväkisesti, jossa maalivahdit pitivät ja kannattelivat joukkueitaan mukana ottelussa. Aivan ottelun loppuminuteilla sai isäntäjoukkue JPK vielä aikaiseksi kovan paineen ja rynnistyksen vieraiden kenttäpuoliskolle, mutta maalien viimeistely oli liian vaikeaa ja takkuista.

Ensimmäisen erän ainoan maalin taituroi JPK:n koko ottelun tikissä olleen kakkoskentän sentteri Mika Ilomäki ajassa 14.28, 1-0, maalin syöttäjäksi merkattiin pakkiosastosta Jere Vainio ja Taneli Luoma.

Toisen erän ainoasta maalista vastasi puolestaan Red Duck’s, joka pääsi moneen otteeseen pyörittämään isäntien kentällisiä. Yksi tällainen maaliin johtanut vieraiden hyökkäyspään prässi toi lopulta ”ankoille” tasoitusmaalin. Sen teki lähes optimaalisesta maalintekosektorista taitava ykköskentän keuskushyökkääjä Arttu Anttila ajassa 25.31, 1-1, Taitavaan yksilösuoritukseen ei syöttäjää tarvittu.

Kolmannessa erässä JPK:n Luoma otti kahden minuutin rangaistuksen, joka kostautui erikoistilanteessa välittömästi ajassa 47.00 kun Jesper Hyöty vei Arttu Anttilan syötöstö joukkueensa ylivoimaalilla 1-2 johtoon. Tätä Duck’sien riemua kesti aina ottelun lopuille saakka, kun Mika Ilomäki riemastutti uudemman kerran jäähallin ”kylmässä” istuskelevaa kotiyleisöä. Ilomäki toi ajassa 54.51 JPK:n tasoihin 2-2, mainion esityön syöttäjinä tekivät Juho Männistö ja Miko Pyhältö.

JPK:n valmentaja Ari Särkijärvi kertoi joukkueen tehojen katoamisen taustalla olevan myöskin viime otteluissa vaivanneet sairastelut ja loukkaantumiset.

– Sarjan edetessä ja hyvien onnistumisien sattuessa peleissä kohdalle olisimme kovasti halunneet vielä nousta lohkomme nelospaikalle, mutta vielä se ei aivan tainnut onnistua. Mutta hyvä suoritus kaiken kaikkiaan joukkueelta, sillä sarjaan lähdettäessä alkuperäinen tavoitteemme oli huomattavasti vaatimattomampi.

JPK:lla on sarjasta jäljellä vielä yksi vierasottelu ensi sunnuntaina Kannonkosken Pispalassa Karstulan Kivaa vastaan .

– Tuo ottelu sinetöi sitten tämä kauden ja päästään sen jälkeen analysoimaan mennyttä ottelukautta ja päästään suunnittelemaan ja rekentelemaan tulevan kauden kuvioita ja koonpanoja.

Maalivahtien torjunnat:

JPK

PYHÄLTÖ Markus 16+9+16 =41

.

Red Duck’s

SUOJANEN Nico 9+12+11 =32

Rangaistukset:

JPK    8

Duck’s    6

PTV-viinimyymälä_250620

JÄTÄ KOMMENTTI