(Näet joukkuekuvan isompana klikkamalla sitä!)

Järviseutulaiseen kiekkohistoriaan saadaan jälleen kirjoittaa uusi luku, kun JPK:n nollavitoset pelaavat juuri alkaneella kaudella ensimmäistä kertaa korkeinta mahdollista sarjatasoa.

Jääkiekossa sarjatasot jaetaan A-, AA- ja AAA-tasoihin.

JPK:n D2-sarjaa pelaavat nollavitoset osallistuvat Keskimaan AAA-tason sarjaan, joka on osittain ylialueellinen. Käytännössä AAA tarkoittaa, että kukin seura lyö peliin kovimman mahdollisimman kokoonpanonsa. Muut sarjan joukkueet ovat: Hermes Punainen, IPK Black, Jyki Sininen, JYP Musta, JYP Valkoinen, Kalpa Spiders, Kalpa Wild ja S-kiekko.

Historiallinen ensimmäinen ylialueellinen D2 AAA-tason ottelu Järviseudun jäähallissa pelataan 24.9 klo 11 Kuopion Kalpa Wildia vastaan.

Joukkueet kohtaavat vielä toisen kerran samana päivänä klo 16.30. Joukkue toivookin, että jäähalli täyttyy virkeistä kannustajista, sillä tällaista vauhtia, eikä varsinkaan Kalpaa Alajärvellä joka päivä nähdä. Ensimmäinen sarjapeli on jo vieraissa ehditty pelata. Siinä kaatui Jyki murskanumeroin 1-12. Kalpasta odotetaan kuitenkin paljon kovempaa vastusta.

Joukkueeseen on valikoitunut todella motivoituneita tyttöjä ja poikia, jotka ovat treenanneet jo kesällä kovaa. Tavoitteena on, että pelaajat saavat kehittyä entisestään kovassa sarjassa.

–Joukkue on hitsautunut jo nyt hienosti yhteen ja kaikki tekevät töitä yhteisten tavoitteiden eteen täysillä, joukkueenjohtaja Ari Niemenaho kehuu.

– JPK-sydän sykkii lajille.

Joukkuetta valmentavat: Toni Hannila, Marko Kantanen, Janne Turja, Jari Hämeenniemi, Pasi Kari, Harri Tallbacka (MV) ja Tapani Järvinen. Huoltajina Marko Järvinen ja Jari Mäntyniemi. Samojen miesten valmennuksessa on myös D1 AA-sarjaa pelaava joukkue. Myös sen kausi on lähtenyt hienosti käyntiin, joten odotettavissa on hieno ja jännittävä kiekkokausi.

Joukkuetta ovat tällä kaudella tukemassa:

Norelcom, Jäämestarit, Saltex, Neste Alajärvi, Finnlamelli, Kymppiosat, TP Jousmäki, A-Aidat, VRJ-group, Finnkatsastus, Lähitapiola, Markku Ylitalo, Alajärven Autokoulu, Spesifix, Alumech, Kopar ja Peltisepänliike Arto Turja. 

PTV-viinimyymälä_250620

JÄTÄ KOMMENTTI