JPK Muijakiekko laajentaa toimintaansa: ”Jääkiekon alkeet naisille” alkaa syksyllä

0
Vuosien saatossa naisjoukko on jalostunut kovaksi peliporukaksi. Kuvassa kauden päätösottelun voittoposeeraus.

JPK Muijakiekko perustettiin kuusi vuotta sitten. Tuolloin jäällä horjuva naisjoukko on vuosien saatossa kehittynyt niin hyviksi kiekkoilijoiksi, että heitä on jo kannustettu osallistumaan virallisen kilpasarjaan. Takana  joukkueella  on  kymmeniä pelejä sekä turnauksia. Aktiivisia harrastajia on noin 30.

Muijakiekko II

Uudet jääkiekosta kiinnostuneet vasta-alkajat ovat säikähtäneet Muijakiekon  vauhtia siinä määrin, että eivät ole enää uskaltaneet liittyä joukkoon.  Nyt asiaan tulee korjaus ja syksyllä alkaa luistelutaidottomallekin soveltuva  ryhmä ”Muijakiekko II”. Lähtötasoksi riittää halu oppia, ja että osaa solmia luistimet itse sekä pysyy pystyssä kaukalon laidasta kiinni pitäen.  Mukaan voi myös tulla hakemaan vauhtia ja  rohkeutta,  jos mieli tekee ja taidotkin varsinaiseen Muijakiekkoon riittävät, mutta vielä empii  syystä tai toisesta. Tulevana kesänä muijakiekkolaiset treenaavat lihaskuntoa ja kiekollisia taitoja. Jo näihinkin treeneihin uudet kiinnostuneet ovat tervetulleita. 

Huippukaksikko valmentajina

Huumorintajua valmentajakaksikolla riittää. ”Kauden päätösotteluun pukeudutaan tilanteen vaatimalla tavalla”, Juhot virnuilevat.

 

 

 

Valmentajat Juho & Juho ovat todellinen supertiimi. Savola opiskelee paraillaan valmentajan lajitutkintoa Vierumäellä, pääpainona mentaalipuoli sekä kestävyys- ja voimaharjoittelu.  Hänellä on aktiivikilpatausta triathlonin parissa sekä laaja tietämys henkisen valmennuksen merkityksestä urheilusuoritukseen. Latvalalla puolestaan on pitkä pelaajatausta. Nämä kaksi yhdistettynä voidaan todeta, että naiset ovat harvinaisen onnekkaita ja hyvissä käsissä. ”Parin vuoden tavoitteellisella harjoittelulla Suomi –sarjakin on täysin mahdollinen”, toteavat Juhot. 

Muijakiekon ensimmäisiä harjoituksia vielä keskeneräisessä jäähallissa (2013). Yhteen kassiin taisivat mahtua koko porukan varusteet.

Lisätietoja syksyllä alkavasta ryhmästä sekä kesätreeneistä Virpi Mäntyniemeltä p. 040 525 9066.


 

 

 

Koronavirus-arkistotiedote 1_20

JÄTÄ KOMMENTTI