JPK | Muijat ja mimmit lätkässä – tule mukaan!

0
Valmentajat Toni Nevantakanen sekä Juho Savola koutsasivat Jpk Muijakiekon turnausvoittoon. Kuva ylärivi: Johanna Särkijärvi, Toni Nevantakanen, Merja Korpela, Maria Ketonen, Juho Savola, Katja Kyllönen, Hanna Kurunsaari, Eveliina Kujala, Jasmin Rintamäki, Venla Nelimarkka, Anne-Mari Viitasaari, Essi Turja. Alarivi: Silja Mattila, Virpi Mäntyniemi, Saila Piispanen, Salla Peura, Niina Flink, Kaija Sivula ja maalivahti Olivia Niukkanen. Haluaisitko sinäkin tulla mukaan "punanuttuihin"!?

Lähestymme jälleen aikaa vuodesta, kun talvilajien harrastus- ja kilpailukautta käynnistellään ympäri valtakuntaa. Järviseudun Pallokerho (JPK) on alueemme yksi aktiivisimmista jääliikunnan mahdollistavista, ohjausta ja oppia lajista jakavista urheiluseuroista. Seuran suurimman eli jääkiekkotoiminnan osalta miesten, nuorten ja lasten harrastus – ja kilpailusarjojen joukkoon on muodostunut lisääntyvässä määrin myös naisten jääkiekkotoimintaa. JPK:n Muijakiekko on toiminut aktiivisesti jo muutaman talvikauden. Ja uutta kautta pukkaa, siitä lisää seuraavassa.

Kaikille naisille avoimet lätkäharkat, pelit ja turnaukset käynnistyvät tulevan kauden osalta Järviseudun jäähallissa perjantaina 11.8.2017 klo 18.00 !

Pelaamiseen ja jääkiekon saloihin perehtymisessä naisia valmentamassa ovat Juho Savola ja Pirkka Alahäivälä.

Joukkueenjohtajat Katja Kyllönen (katja.kyllonen@japo.fi) ja Virpi Mäntyniemi (virpi.mantyniemi@hotmail.com) kertovat että perjantai-iltaisin treenataan ja opetellaan jääkiekon perusjuttuja sekä pelaillaan pelejä omalla porukalla että muita naisjoukkueita vastaan. Virpin ja Katjan mielestä luisteluharrastus otteluineen on erinomaista kuntoilua, jossa taatusti hiki irtoaa. Tiedossa on hauskaa seuraa, omien rajallisten tai rajattomien rajojen hakua ja muistorikkaita onnistumisen kokemuksia.

– Iässä missä hyvänsä on mahdollisuus oppia uusia asioita ja päästä huippuhauskan lajin pariin, jossa ei Muijakiekossa vaadita aiempaa lajikokemusta saatikka osaamista, kertoo Virpi.

– Tervetuloa kaikki joita kiinnostaa treenaaminen ja pelaaminen huippuseurassa ja laadukkaassa valmennuksessa. Ota yhteyttä joukkueenjohtajiin tai tule vaan paikalle perjantain treeneihin! huikkaavat joukkueenjohtajat yhteen ääneen.

Minimivarustus lajin parissa kokeiluun ovat luistimet, kypärä ja jääkiekkomaila.

Ensimmäinen kauden ”lätkässä lätkään”- tapahtuma on kolmen naisjoukkueen turnaus omassa kotihallissa jo lauantaina 2.9.2017.

 

JÄTÄ KOMMENTTI