LENTIS | Kyky-Betsetin tie nousi pystyyn finaalissa runkosarjan ykköstä vastaan

0
TuTon ottelutapahtumassa joukkueiden esittelystä on tehty värikäs ja näyttävä (KyKy)

Kyky-Betsetin lentiskausi päättyi miesten Ykkösarjan finaalissa kultaisessa erässä. Toiseksi korkeimman sarjatason väkevä mestari turkulainen TuTo volley oli kaudella ainut voittamaton kotijoukkue loppuun saakka.

La |  Kyky-Betset – TUTO Volley  3-2 (25-22, 25-17, 23-25, 15-25, 20-18)
Su | TUTO Volley – Kyky-Betset   3-1 (25-23, 12-25, 25-22, 25-19)
Su | TUTO Volley – Kyky-Betset   1-0 (25-21) ”Kultainen erä”

Finaalin ensimmäinen koitos oli turkulaisille ainut tappio 1-sarjassa. Kyky-Betset veti pitemmän korren lauantaina kotisalissa erin 3-2. Sunnuntaina Turussa isännät voittivat varsinaisen toisen kohtaamisen erin 3-1 ja mentiin ns. kultaiseen erään. Joukkueiden kausi sai hienon huipentuman, betonimiehet nousivat vielä 19-18 tilanteeseen mutta ”bensa” loppui kesken ja TuTo niittasi kauden trillerin pistein 25-21. Tulos tiesi Tovereille 1-sarjan mestaruutta ja mahdollisuutta anoa kaudelle 2021-2022 paikkaa Mestaruusliigaan. Viikko on finaalista kulunut ja TuTo on liittoon hakemuksensa laittanut.

Betonimiesten harmitus oli tulomatkalla karistettu jo Loimaan kohdalla. Turun reissusta siuuntuneena joukkue teki päätöksen jatkaa yhtenäisenä seuraavaan kauteen.

– Kyllä saadaan olla vielä iloisia ensi kaudellakin seutukunnan yhteisestä joukkueesta. TuTo haastettiin kunnolla, mutta parempi joukkue sitten voiton ansaitusti vei, runkosarjan tulokset eivät jätä sijaa jossitteluun, tunteili Kyky-Betsetin päävalmentaja Hannu Kalliojärvi

Kyky-Betsetin leirissä kuluneen kauden tulokseen ollaan tyytyväisiä. Viides kerta kun seura oli voiton päästä sarjanoususta. Tukijoiden, kannattajien ja KyKyn loistava talkooporukka olisi palkintonsa kyllä ansainnut mutta se tulee vielä jonain päivänä.

Uuden kauden suunnittelu ja joukkueen kasaaminen ovat hyvässä vauhdissa.”Tarjontaa” on ja ensimmäisiä kiinnityksiä raapustellaan.

Koko Kyky- Betsetin joukkue haluaa lähettää kiitokset finaalien ”Poppamiehelle” Perhon suuntaan. Isot Kiitokset kaikille mukana olleille kaudesta 2020-2021.