LENTOPALLO | Kyky-Betset haki komeat kaksi pinnaa LeKi:lta

0
Sarjan alkukauden ottelu Kyyjärven liikunhallilla päättyi LeKi:n suoraan 3-0 voittoon. (KyKy)

LeKi – Kyky-Betset  2-3 (25-19, 21-25, 25-17, 20-25,14-16)

Lempäälän Kisa johti 1-sarjan kamppailua kotonaan Hakkarilassa jo 2-1, mutta Kyyjärven Betonimiesten kiri riitti samalla kun Lekin ”bensa” loppui pelin kalkkiviivoille.

KyKy aloitti kuusikolla Martins Jansons, Tuomas Sillanpää, Aivars Petrusevics, Lauri Jylhä, Mikko Väliaho ja Keijo Lamminen ja liberoina Illia Liunenko ja Miro Rasinperä. Miko Kostamo kävi useassa erässä syöttämässä ja Aaro Keisanenkin kävi kehissä.

Peli sujui vuorotahtia, ja lopulta siitä muodostui todellinen klassikko. Kamppailussa nähtiin muutamia huikeita palloralleja. Etenkin torjuntapeli oli molemmilla hyvää ja KyKy temmelsi kuutospaikan hyökkäyksissä. Kaiken kaikkiaan aivan huipputasoinen 1-sarjapeli.

LeKi pääsi ottelupalloissa hyökkäämäänkin, mutta Tuomas Sillanpään syöttöputki ja Kisan hyökkäysvirheet käänsivät draaman vielä kertaalleen ympäri.

Betonimiesten loppukirin kiri alkoi viidennen erän ottelupallotilanteessa 14-11 isäntäjoukkue LeKi:lle. Nousu tuosta tilanteesta voittoon nostikin porukan itseluottamuksen kattoon.

Valmentaja Hannu Kalliojärvi iloitsi jännittävän kamppailun ratkettua voitollisesti.

– Mahtava jatkaa pelejä, tuleva viikonloppu on sarjassa vapaata Suomen Cupin finaalien vuoksi, mutta me virittelemme miehistöä tuleviin koitoksiin. Seuraava ottelu on vieraissa Karhulan Veikkoja vastaan helmikuun alussa joten haastetta piisaa. Lempäälän kaato oli koko joukkueen työvoitto.

Ottelun parhaina palkittiin Kisan Sten Kruuda ja KyKyn passari Martins Jansons. Parhaat pistemiehet olivat KyKyn Petrusevics 21 ja Jylhä 19 ja LeKin Pennanen 20 ja Kruuda 15.

Palkitut: (vas.) LeKi:n Kruuda ja KyKy:n Jansons (kuva: Antti Raunio)

KATSO SARJATILANNE tästä!

 


 

PTV-viinimyymälä_250620

JÄTÄ KOMMENTTI