LENTOPALLO | Kyky-Betset riisti pisteen sarjaykköseltä

0

KyKy-Betset- Hurmos 2-3 (17-25,25-23,21-25,25-14,13-15)

Viisieräiseksi venynyt taistelu päättyi kotiyleisön pettymykseksi Karelia Hurmoksen voittoon. Mutta kova oli illan vastustajakin. Ei enempää eikä vähenpää kuin sarjajohtaja Joensuusta.

Viime sunnuntai-iltana Kyyjärven liikuntahallissa pelatussa ottelussa mentiin puolin sun toisin. Aivan alkuun näytti että Hurmos jyrää kuten heillä on tapana ollut tällä kaudella. Suomen Cupissa kaksi Liigajoukkuetta pudottanut Pohjois-Karjalan ylpeys sai kuitenkin kelpo vastuksen paikallisista betonimiehistä.

– Olimme vielä viidennessä erässä voitossa kiinni, 13-13 tilanteessa, mutta kaverin kantti kesti paremmin ja kaksi pinnaa meni itärajalle ja vain yksi jäi Nopolaan, kertasi kamppailua tuoreeltaan Kykyn valmentaja Hannu Kalliojärvi posket vieläkin punaisina jännityksestä.

– He-heii eteenpäin taas yksi askel ja peli näyttää paranevan askel askeleelta. Loppuviikosta lauantaina saadaan jälleen uusi mahdollisuus kun kohtaamme Hurmoksen Joensuussa, makusteli Kalliojärvi.

Heti sunnuntaina on sitten Kyyjärven kunnassa kauden kohokohta kun Keski-Suomen herruudesta väännetään Jyväs Lentiksen kanssa. Tässä maakuntaderbyssä on varmasti tunnelmaa ja JyLe tulee kovaa, pisteet ovat ”betonimylläreille” elintärkeitä taistelussa pudotuspelipaikasta.

Hurmos ottelussa oli tunnelma korkealla yli kaksisataapäisen yleisön kannustaessa. JyLen kannattajien myötä haetaankin liikuntahalliin kauden yleisöennätystä. Nyt kannattaa saapua hyvissä ajoin, pilli soi kello 18.00 sunnuntaiehtoolla !

Illan ottelussa joukkueittensa parhaina palkittiin Kykyn Miro Rasinperä ja Hurmoksen Ville Louhela.

(vas.) Kykyn Miro Rasinperä ja Hurmoksen Ville Louhela . Palkinnot luovutti illan otteluisäntänä toimineen Hoisko CLT Finlandin tj. Markku Herrala Alajärveltä. (KyKy)

JÄTÄ KOMMENTTI