LENTOPALLO | Kyky-Betsetille tappio ja voitto viikonlopun tuplapeleistä

0

Kuten jo kirjoitimme lentopallon miesten 1-sarjassa, lauantaina kajahti Karjalassa mutta ei aivan voittoon saakka kuitenkaan. Kaksi ekaa erää betonimiehet olivat vielä kuskin paikalla aina 20 pinnaan saakka mutta sitten isäntäjoukkue Hurmos oli nimensä veroinen ja niittasi kirillä ohi.

Molemmat kaksi erää menivät pistein 25-22 isännille, kolmas oli taistelua loppuun saakka ja jatkopalloilla erä Nopolaan 28-30. Neljäs karkasi heti alkumetreillä Karjalaan ja betonimylly pysähtyi tällä kertaa vain 18 pisteeseen.

– Kauden kovatasoisin peli meiltä antoi lupauksia hyvästä, myhäili Kyky-Betsetin valmentaja  Hannu Kalliojärvi ottelun loppuvihellyksen jälkeen.

Joensuussa palkitut taistelija Jansons ja Hurmoksen hakkuri Ville Louhela.

Sunnuntai-iltana Keski-Suomen taistelussa betonimiehet saalistivat puhtaan 3-0  voiton Jyväs Lentiksestä.

Ensimmäisen erän lataus oli yllättävän hyvä kaikesta matkarasituksesta huolimatta ja pisteet 25-11 kertoo omaa kieltään meiningistä kotihallissa Nopolassa.

Kahdessa seuraavassa erässä lataus sitten hieman laski ja ne tahkottiin tasaisesti 25-23. Tyylipisteitä ei näissä ”geimeissä”jaeta, joten puhdas 3-0 oli mieluisa tulos betonitehtaan pojille.

– Mieluisa paikallisvastustaja ja mukavasti yleisöä lauteilla mikäs sen mukavampaa, hymyili Kalliojärvi

Sunnuntai-illan ottelussa palkittiin joukkueitteensa parhaina JyLen Tino Vuori ja Kyky-Betset:in tasaisen pelin pelannut Lauri Jylhä.

Taistelut jatkuvat Vammalassa ensi sunnuntaina ja kotiedun saaminen on vielä ihan betonimylläreiden omissa käsissä.


 

PTV-viinimyymälä_250620

JÄTÄ KOMMENTTI