LENTOPALLO | SUSIRAJA NOUSEE VÄLIERISSÄ KYKY-BETSETIÄ VASTAAN!

0
KyKy-Betset ei ole antanut vierailijajoukkueiden yllättää omalla kotikentällään!
Oma artikkelimainoskamppis kevät2021

Betonimiesten lentopalloseikkailut jatkuvat Ykkössarjan välierissä. Kyyjärven laajennettuun  bunkkeriin saapuu Susiraja Volley Joensuusta. SurVo sijoittui runkosarjassa neljänneksi ja on edelleen se ainut joukkue joka tyrmäsi Kyky-Betsetin kotonaan susirajalla.

SurVon tavoite on asetettu jo viime keväänä ja se on LML-karsintapaikka.

– Tämä tarkoittaa sitä että nyt on laitettava kaikki likoon, jos itse mielimme ykkössarjan finaalin ja Mestaruusliigan karsintaan, puntaroi Kyky-Betsetin päävalmentaja Hannu Kalliojärvi J-Pnewsille.

Hukkalauma tulee siis tosissaan, Kyky-Betsetin kotitaika on vielä murtamatta ja sitä ei sarjan paras kotiyleisö tule helpolla luovuttamaan, omat konstit ovat luonnollisesti myös joukkueella ryöstöaikeiden torjumisessa.

– Nyt on tuhannen taalan paikka kannustaa seudun oma joukkue jatkoon, tarvitaan ennätysyleisö ja hirmuinen kannustus jotta SurVo taipuu, kehottaa Kalliojärvi.

Välieräottelu käynnistyy sunnuntaina (12.3.) tuttuun tapaan klo 18.00. 

Mansikka-ahon Lasse on virittänyt löylykauhansa ja mikrofonin kilpailukuntoon. Tervetuloa kannustamaan, kahdella voitolla finaaliin ja mikäli sinne Kyky-Betset tiensä selvittää saa joukkue ottelun edelleen kotiluolaan.

HUOMIO! HUOMIO!

J-Pnews arpoo Facebook- sivullaan kaikkien sivustotykkääjiensä kesken neljä VIP-pakettia (= ilmainen sisäänpääsy otteluun, istumapaikka, pullakahvit) huippu jännittävään ja tasokkaaseen välieräotteluun!

Kirjaudu tästä J-Pnewsin ”VIP-kerhoon” ja olet mukana arvonnoissa

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI