Liikkumiskeskus FitFactory avataan Alajärvellä 15.8.

0
Spinning-pyörät kuuluvat nyt paikkakunnalla uuden salin varustukseen (FitFactory)
Tuija Silver-Lager ja Janne Lager toivat uuden kaivatun selkeän liikunnallisen lisän seutukunnan palvelutarjontaan (K-Media/Jukka Ketonen)
Uuden oven takana Alajärven liikekeskus Keskipisteessä Keskuskadulla avautuu liikkumiseen luotu tila, jossa seinät ovat etäällä ja katto korkealla. Peileistä näkyy ja musiikki tempaa mukaansa!

FitFactoryn omissa liikuntaan rakennetuissa tiloissa, aivan kaupungin ydinkeskuksessa, sujuvat yhtälailla vanhat tutut Tuijan tunnit kahvakuulatreeneistä pilatekseen kuin Alajärvellä kokonaan aivan uudet lajitkin.

Alajärveläisen liikuttajan Tuija Silver-Lagerin ja hänen miehensä Janne Lagerin yhteiseen yritykseen on tulossa paljon uusia tunteja kuten SPINNING-tunnit, Zumba, aamutunnit ja PUMPPI-tunnit. Syyskuussa alkavat myös Personal Training -palvelut niin henkilökohtaisena ohjauksena kuin pienen pienissä ryhmissäkin.

– FitFactory vie liikkumisen riemuun energisoivassa ja kannustavassa ilmapiirissä ja innostavassa ympäristössä! FitFactoryn teemaan sopii nimensä mukaisesti muokata meistä liikkuvia ja hyvinvoivia ihmisiä, joille liikunta tuo iloa ja energiaa elämään, kiteyttää yrityksensä palvelua tilojen valmistumisen loppusuoralla Tuija Silver-Lager

FitFactory on alajärveläinen ryhmäliikuntatunteja sekä yksilövalmennusta tarjoava yritys

Tuija kertoo, että yritys on perustettu jo vuonna 2005 ja FitFactory nimen yritys vaihtoi, kun alkoi tuntua hassulta painattaa paitoja, joissa lukisi” Toiminimi Tuija Silver-Lager”. Siten FitFactory on tarjonnut käytännössä ryhmäliikuntatunteja, pääosin Alajärvellä, jo vuosia. Tuijana Tuija on ohjannut erilaisia ryhmäliikuntatunteja vuodesta 2006. Nyt vain tutut ja myös uudet tunnit löytyvät kaikki mukavasti samojen seinien sisäpuolelta.

Tuija ohjaa aikuisliikunnan ammattitutkinto pohjakoulutuksenaan ja erikoistavat koulutukset ja karttunut ohjaajakokemus tukenaan. Mukaan tulevat yhteistyökumppanit tuovat oman rautaisen osaamisensa FitFactoryyn, jolloin tarjonta voidaan pitää mahdollisimman monipuolisena.

Janne Lager on mukana toiminnassa ja jatkaa edelleen keilauksen perusvalmennusta Alvariinin keilaradalla sekä hiihdon ja alppihiihdon opetusta talvikaudella. Janne on mukana myös FitFactoryssa käynnistettävien juoksukoulujen toiminnassa.

Liikkumaan ilman ennakkoilmoittautumisia

Varta vasten liikkuntaan suunnitellut ja muokatut uudet toimitilat sijaitsevat Keskipisteessä, entisissä Alkolta vaputuneissa tiloissa, apteekkia vastapäätä. Noin reilun sadan neliön tiloihin sisältyy ryhmäliikuntaan tarkoitettu tilava ”peilisali” , valoisa spinning pyöräsali, pukeutumis- ja toimistotilat.

Liikuntakeskuksen tunneille ei ole välttämätöntä ennakkoilmoittautua, mukaan eri tunneille voi tulla koska itselle parhaiten sopii. Viikon eri päiviltä löytyvät myös aamutunnit normaalien arkipäivätuntien ohella.

Tuijan ja Jannen lisäksi ohjaajina tunneilla ovat zumbaa vetävä Elina Luoma-aho, sekä pumpille erikoistunut Maarit Lampimäki

Liikkumiskeskus FitFactoryn avajaisia vietetään Alajärvellä 15.8.2014

Spinning-pyörät kuuluvat nyt paikkakunnalla uuden salin varustukseen (FitFactory)


Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI