Motti-Milja hiihto – liikuntaa parhaimmillaan

0

Soinin kunnan liikuntapalveluiden ja Mäkelänkylän maa- ja kotitalousseuran yhteinen tapahtuma keräsi 109 henkilöä kuntoilemaan ja nauttimaan aurinkoisesta talvipäivästä.

Soinilaisia mukana oli 48 ja ulkopaikkakuntalaisia 61. Soiniin oli saapunut osallistujia mm. Alajärveltä, Vimpelistä, Kortesjärveltä, Seinäjoelta, Kuortaneelta, Alavudelta, Ilmajoelta, Kangasalalta, Jyväskylästä sekä Kokkolasta.

Johanna ja Terho Korkeaniemi

Ilmajoelta hiihtoon olivat tulleet Johanna ja Terho Korkeaniemi. He olivat ensimmäistä kertaa Motti-Miljan hiihdossa, mutta ovat vakituisia hiihtäjiä Soinissa. Pariskunnalla on mökki täällä, joten mielellään hiihtävät erinomaisissa maisemissa, nytkin vajaa kolmekymmentä kilometriä. – Hieman tuulen puista pudottamat oksat haittasivat, mutta hiihto maistui.

Päivän aikana oli mahdollista kiertää 18 kilometrin Motti-Miljan lenkki tai suksitella kuntoradan laduilla. Mehupisteet sijaitsivat yhteistalolla sekä Motti-Miljan kämpällä. Motti-Miljan kämpällä oli myynnissä myös kahvia ja pikkupurtavaa. Oli myös ilo nähdä, että osallistujien ikäjakauma oli laaja lapsista ikäihmisiin.

Timo Rintala

Timo Rintala on tottunut Soinissa hiihtävä kuntoilija. Myös hän kehui hiihtomahdollisuuksia. Hiihdettyään lenkin hän lähti vielä pyöräilemään ja tutustumaan talvisiin pyöräreitteihin, joita myöskin Soinista löytyy.

Kaikkien osallistujien kesken arvotaan palkintoja. Nimilista arvontavoittajista tulee näytille Soinin kunnan netti- ja facebook sivuille, kertoi Janne Kujala, Soinin liikuntatoimesta.

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI