Nyt lenkkipolulle Levijoella

0
Levijoelle lenkille!

Levijoella kaksi uutta lenkkipolkua merkittyinä 31.5.2020 saakka

Alajärven Liikunta-Aalto 2020 -hanke on merkinnyt Levijoelle kaksi uutta lenkkireittiä. Reitit on merkattu huomionauhoilla ja nuolilla.

Toinen reitti on 3,5 km:n pituinen helppo kävelyreitti, joka kulkee Levijoen pururadan lähimaastoissa. Helpon reitin varralla on risteys, josta pääsee n. 3,5 km:n pituiselle lisälenkille ja tämä onkin hieman haastavampi metsäreitti. Haastavampi reitti menee Soinintien toisella puolella, joten reitille lähdettäessä ylitetään tie.
Lenkkipolkujen kartat
Haastavampi metsäreitti on nimensä mukaisesti metsäreitti! Reitti kulkee mm. kallioilla missä on liukkaita kohtia etenkin märällä kelillä! Tällä reitillä on myös suuri vaara, että kengät kastuu. Varsinaista polkua ei mene joka kohdassa – seuraamalla merkkejä pysyy reitillä ja löytää maalin.

Koko reitin kierto on yhteensä n. 7 km, mistä tulee hyvä lenkki kovemmallekin kuntoilijalle yllättävän raskaassa maastossa!

Maastossa jokainen liikkuu omalla vastuullaan ja jokamiehenoikeuksien mukaisesti. Viitoitus näiltä reiteiltä poistetaan 1.6.

Reitin voi kiertää itselle sopivana aikana – ei muuta kun kengät jalkaan ja tutustumaan uusiin lenkkipolkuihin Levijoelle!


Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI