Nyt se on varmaa – Tahkon Iiro Haimi on Kouvolan Pallonlyöjien uusi pelinjohtaja

0
Hyvinkään Tahkon pelinjohtaja Iiro Haimi kesällä Kitrolla (Jukka Ketonen/K-Media/jpnews.fi

Iiro Haimi siirtyy miesten Superpesiksessä pelaavan Kouvolan Pallonlyöjien pelinjohtajaksi. 31-vuotias Haimi seuraa tehtävässä Matti Iivarista. Sopimus on kaksivuotinen. Saku Kapanen jatkaa KPL:n kakkospelinjohtajana.

Haimi on toiminut kaksi viime kautta Hyvinkään Tahkon miesten pelinjohtajana ja sitä ennen Tahkon naisten pelinjohtajana.

Kouvolassa on pelattu mitaliotteluita neljällä peräkkäisellä kaudella. KPL voitti tällä kaudella SM-pronssia ja vuosi sitten SM-hopeaa.

Matti Iivarinen viuhkoineen ei jatka enää tulevalla kaudella ”Koplan” peräsimesssä. Iivarisen pelinjohtajapesti tuotti Kouvolassa upeasti kahden Superpesiskauden aikana 2018 mestaruus hopean SM-joukkue Joensuun Mailaa vastaan sekä mestaruuspronssia juuri päättyneellä kaudella 2019 Vimpelin Vetoa vastaan. (JK/K-Media/jpnews.fi)

– Kouvola on yksi neljästä Superpesiksen kärkijoukkueesta. Siinä mielessä tämä on iso haaste, mutta olen valmis ottamaan tällaisen haasteen, Haimi kertoi tiedotteessa.

Haimin tavoitteena on kehittää KPL:n sisäpelistä entistä monipuolisempaa. Edellisten pelinjohtajien Iivarisen ja Eero Pitkäsen luomaa polkua pitkin on kuitenkin helppo jatkaa.

– Uusi pelinjohtaja tuo aina jotain uutta. Sisäpeliin haluaisin tuoda monipuolisutta, se on varmaan suurin muutos, joka tulee, Haimi totesi.

KPL:llä on kasassa jo 12 pelaajasopimusta ensi kaudeksi. Täydennyksiä on luvassa lähiviikkojen aikana.


 

S-market_Soini160620

JÄTÄ KOMMENTTI