PESÄPALLO | Alajärven Ankkurit tiedottaa perjantaina 1.11. Ykköspesikseen osallistumisesta?

0
Alajärven Ankkurit 2019 B-pojat Kitrolla Hyvinkään Tahkoa vastaan käydyn voitokkaan pronssiottelun jälkeen. Tästä nuorten joukkueesta pelinjohtajineen rakennettaneen Ankkurien tulevan kauden Ykkössarjan kokoonpanon runko (JK/jpnews.fi)
AA-OULU_mini

Alajärven Ankkurien pesäpallon taakse muodostunut organisaatio astuu esiin ensimmäisen kerran, reilu kuukausi sitten päättyneen sarjakauden pölyjen laskettua. Pitkään ontuvan tiedottamisen pimennossa ollut pesäpallon kannattajien ja ystävien joukko saanee perjantain Alajärven ABC:n tiloissa vastinetta odottelulleen.  Kaikille avoimessa yleisötilaisuudessa kuultaneen henkilönimien lista, jotka tulevalla kaudella Alajärven Ankkurien Ykkössarjaan pudotetussa edustusjoukkueessa pelaavat ja taustoittavat. Perusjuoni tulevasta kaudesta livahtikin jo maakuntalehden urheilutoimituksen tietoon ja saman konsernin paikallislehden sivuille.

Alajärven Ankkurit on koonnut pelaaja- ja taustaryhmäänsä kaikessa hiljaisuudessa. Sopimuksia on tiedon mukaan alllekirjoitettu vielä viime viikolla. Yksi sopimusneuvottelijoista, Ahti Joensuu paljastaa, että joukkue on 80 prosenttisesti alajärveläinen ja se pohjautuu viime kesänä SM pronssia voittaneisiin B-poikiin ja muutamaan vanhempaan pelaajaan jotka pelasivat viime kaudella Superpesistä. Nuoresta kasvattajaseuran joukkueesta on kyse? Paikallislehden ennakkoon saamien tietojen mukaan joukkueen keski-ikä voi painua alle 20-vuotta! Saman lähteen mukaan noususta sarjaa ylemmäksi haaveillaan vasta 2-3 vuoden päästä.


 

S-market_Soini160620

JÄTÄ KOMMENTTI