PESÄPALLO | Ankkurit käynnistää puulaakipesiksen kesällä

0
AA-OULU_mini

Alajärven Ankkurit järjestää paljon toivotun puulaakipesiksen tulevana kesänä. Puulaakisarja on tarkoitettu yrityksille sekä yhdistyksille ja mukaan mahtuu maksimissaan 12 joukkuetta ilmoittautumisjärjestyksessä. 

Puulaaki tullaan pelaamaan sekajoukkueilla ja joukkueessa täytyy olla vähintään kaksi naispelaajaa. Alkusarja pelataan kesän aikana ja sijoitusottelut syksyllä.

Sarja on avoin kaikille yrityksille ja yhdistyksille paikkakunnasta riippumatta. Osallistumismaksu on 300 euroa/joukkue.

Ryhmässä liikkuminen on oiva tapa kohottaa henkeä työpaikalla, joten nyt kannattaa aloittaa joukkueiden kasaaminen yrityksissä ja yhdistyksissä.

Puulaakihengen ylläpitämiseksi joukkueeseen ei hyväksytä pesäpalloliiton kilpasarjoissa pelaavia miehiä. Naisten ylin sallittu sarjataso on Suomensarja.

Vuoden 2014 puulaakin hopeajoukkue Mäkelä Alu Oy

Sääntöjä tarkennetaan vielä myöhemmin ja sarjaohjelma julkaistaan viimeistään toukokuun alkupuolella. Otteluita joukkueille kertyy kesän aikana noin 5-6 kappaletta osallistujamäärästä riippuen.

Ilmoittautuminen on alkanut ja sarjaan voi ilmoittautua 30.4. mennessä Ankkurien nettisivuilta www.ankkuritpesis.fi/puulaaki löytyvällä lomakkeella, tai sähköpostilla osoitteeseen ankkurit.tiedotus@gmail.com

(Sähköpostilla ilmoittautuessa tulee ilmoittaa yhteyshenkilön yhteystiedot sekä yritys/yhdistys.)


 

S-market_Soini160620

JÄTÄ KOMMENTTI