PESÄPALLO | Atte Brandtista huikeasti nuorentuneen Ankkurijoukkueen uusi keulahahmo!

0
Taitavana lukkarina pesipiireissä tunnettu Atte Brandt pelaa Alajärven Ankkurien Ykkössarjajoukkeen vahvuudessa kaudesta 2020 alkaen. (Hyvinkään Tahko)
AA-OULU_mini

Päivitetty 1.11. 2019 klo 22.15 – lisätty äänihaastatteluja

Alajärven Ankkurit julkaisi tänään hetki sitten virallisesti tulevan kauden Ykköspesistä pelaavan edustusjoukkueensa pelaaja- ja pelinjohtajavalintansa.

Ankkurien uutena keulahahmona, selkeästi nuorentuneessa joukkueessa, nähdään Hyvinkään Tahkoa ja viimeisellä kaudella Koskenkorvan Urheilijoiden paidassa edustanut lukkari Atte Brandt.

Ennen siirtymistä kaudeksi 2018 Tahkon superpesisjoukkueeseen Brandt (22v) on pelannut Ykköspesiksessä Jyväskylän Kirin, Lievestuoreen ja Jokioisten joukkueessa.

Ankkurien perjantai-iltana (1.11.2019) julkistettu joukkue pitää sisällään kokemuksen sinistä ja tuoretta keltaista väriä. (JK/jpnews.fi)

Muut joukkuerinkiin valitut pelaajat ovat pääsääntöisesti seuran omaa juniorituotantoa, jonka rungon muodostaa viime kaudella B-poikien SM-pronssia napannut nuorten pelaajien joukkue. Kun ”vanhoista” jatkavat Nestori Yli-Sissala ja Mikael Penninkangas  sekä miesten Superissa jo osaamistaan rajoitetusti esittäneet Martti Viitasalo, Elmeri Koivusalmi, Ville Keltikangas ja Tuukka Etula ovat mukana, niin kokonaan uusina niminä Ankkurien Ykköspesiksen ringissä nähdään seuraavat pelaajat:
Ihamäki Juho
Ihamäki Lauri
Keisala Lassi
Lassila Jami
Peltomäki Antton
Siltala Vili

Seuran ilmoituksen mukaan listan ulkopuolelta kahden pelaajan osalta neuvottelut ovat vielä kesken.

1. pelinjohtajaksi on valittu viime kauden Ankkurien Superpesisjoukkueessa esiintynyt ja samalla kaudella toisena valmentajana B-poikien SM-pronssijoukkuetta luotsannut Santeri Särkinen.

Joukkueenjohtaja: Niko Luomala

Video- ja viikkovalmentaja: Eemil Peltomäki

2. pelinjohtajan ja fysiikkavalmentajan paikat ovat vielä täyttämättä, joiden osalta neuvottelut myös jatkuvat.

KUUNTELE HAASTATTELUT JUKJISTAMISTILAISUUDEN JÄLKEEN!

Alajärven Ankkurit ry:n puheenjohtajan Antti Joensuun, sekä pesistyöryhmän puheenjohtajan Tapio Kantokosken haastattelussa kuullaan tietoa ja tuntoja seuran talouskurimuksesta ja siitä selviytymisestä yms.

(vas.) Tapio • Antti (JK/jpnews.fi)

Äänessä: 1. Antti Joensuu 2. Tapio Kantokoski ja 3. Antti

Omakohtaisia tuntemuksiaan ja odotuksiaan tulevaan kauteen kertovat Ankkurien uusin vahvistus, lukkari Atte Bradt, kapteeni Nestori Yli-Sissala sekä uusi, pelinjohtajaksi ja valmennukseen siirtynyt Santeri Särkinen.

(Vas.) Santeri • Nestori • Atte (JK/jpnews.fi)

Äänessä 1. Atte Brandt ja 2. Nestori Yli-Sissala 3. Santeri Särkinen 

PTV-viinimyymälä_250620

JÄTÄ KOMMENTTI