SUPERPESIS | Ankkurien uusi lukkari Ville Väliaho Peltsin Pytty- kisan 2017 mestari!

0
Peltsin Pytty-kisan kolme parasta: (vas.) Hopeaa Henri Heikkinen, Kulta pytty Ville Väliaho ja pronssia Kari Kellokoski (Kuva: Ankkurit)

Ankkurilaisen pesislegendan Pekka Peltomäen aikoinaan alkuunsaattaman sekä osin ideoiman ja talvisen harjoittelukauden päättymistä ennakoivan kisailun perinteet jatkuivat Alajärven Ankkurien Superpesisjoukkueen leirissä tänäkin keväänä. Niin sanotusta Peltsin Pytystä kisailtiin seuran edustusjoukkueen ringissä koko joukkueen ollessa koossa viikonlopun leirillä koti Kitron kupeessa. Lähes kaksi kokonaista päivää ja iltaa kestänyt tiivis, rankka ja armoton moniosainen taito- ja tyhjennysrupeama seuloi lopulta jyvät akanoista, kuten sanonta kuluu.

Kuuntele äänihaastattelut!

 

Joukkueen nestori ehdoton liidaaja ja pelaajahahmo Aki Orava osallistui aktiivisesti ja tarkkaili kisan etenemistä ja suorituksia. (K-Media/JK)

Alkusarjassa otettiin tiukasti yhteen kahtena eri joukkueena ja rennommin eri taitolajeissa yksilötasolla, kisat päättyivät pudotuserien jälkeen huikeaan loppufinaaliin myöhään lauantai-iltana.

Kisan päätteeksi kevään ja alkukauden mestariksi pytytettiin Ankkurien sarjakauden uusi lukkarivelho Ville Väliaho, kunnioitettavan toisen sijan kampesi itselleen takakentän liimanäppi Henri Heikkinen ja kolmannen podiumpaikan lunasti komeasti etukentän työmyyrä Kari Kellokoski. Viime kesänä lupaavasti ulkokentillä taitojaan väläytelleen Manu Haukkalan oli vielä tyytyminen kisan neljänteen tilaan.

(vas) Sasu Iivarinen, Riku Niemi ja Viljo Sillanpää seurasivat totisina ja tarkkaan peliveljien suorituksia ”kisa-areenalla”. Toni Nevantakasen muistin mukaan Sasulla on entuudestaan Peltsin Pyttyyn ja kaksi kiinnitystä. (K-Media/JK)

Uusien haastajien ja kisamenestyjien esilletulo kertoo kauden edustusjoukkueesta todella hienoja ja positiivisia asioita. Pelaajarinki on pysysynyt terveenä ja joukkueen sisäinen henki on innostunut ja hyvä.

Ohessa lyhyt ”videoclippi” visiitiltä joukkueen lauantain kisailtapäivään.

 

Alajärven Ankkurien edustusjoukkueen 2. pelinjohtajana jatkaa käynnissä olevalla kaudella Toni Nevantakanen.

Oheisessa ääniosiossa Toni avaa kuulijalle perinteistä ja ajansaatossa, osin eri valmennuksen käsissä, muotoutunutta Peltsin Pytty -kisan koodia.

 

Ismo Ankkuri palasi pienen poissaolon jälkeen nimeään kantavaan Ankkuri-seuraan ja -joukkueeseen. Tällä kertaa paluu tapahtui joukkueen uudeksi fysiikkavalmentajaksi.

Kuuntele alla olevasta ääninauhasta Ismon mietteitä ennen ulkokaudelle siirtymistä.

 

Pitkään Ankkureita valmentanut ja 1. pelinjohtajana toiminut Matti Iivarinen antaa väliaikakatsauksen joukkueensa tilasta ja oman arvion tulevasta. Kuuntele Matin haastattelu alla olevasta ääninauhasta!

.

Pelinjohtaja Matti Iivarinen oli koonnut koko joukkueen viikonlopun treeneihin ja kisaan (K-Media/JK)

 

S-market_Soini160620

JÄTÄ KOMMENTTI