SUPERPESIS | Hyvinkää koki Saarikenttäkammon – Veto pyöritti Tahkoa 2-0

0
Hyvinkään Tahko ei kestänyt helteessä miesten Superpesisottelussa Vimpelin Saarikentällä. Vimpelin voimakas lyöntipeli  tainnutti Tahkon 2-0 (7-1,13-0).

Vimpelin ensimmäisen jakson iskussa olevat iskijät olivat Timo Rantatorikka (2 juoksua) , sekä Sami Haapakoski komeasti (1+2). Hyvinkäästä ei ollut vastaanpanijaksi, joten jakso lupulta vedolle selvästi 7-1.

Tauon jälkeen Vedon ”kone” kävi vähintäänkin yhtä kuumana kuin ensimmäisellä puolikkaalla. Mailan varressa olivat iskussa nyt vain hiukan toiset miehet kuin eka jaksolla. Pääosaa esitti kunnarinkin iskenyt Henri Puputti (1+1). Vahvassa lyöntivedossa oli myös jokeri Janne Mäkelä (3 lyötyä juoksua). Matias Rinta-aho löi myös ottelussa kaksi juoksua. Ville Hotakainen kiersi kentän neljästi.

Juoksulyöntipuolen tilastomerkintöjä tulikin torstai-illan pelissä joukkueen liki joka ainoalle pelaajalle.

Kaksi on kuitenkin ylitse muiden Vedonkin joukkueessa. Jatkosopimukset Vedon kanssa jo hyvissä ajoin solmineet Sami Haapakoski ja Henri Puputti. Ehdottomasti kaksi Superpesiksen selkeästi valovoimaisinta tähteä tällä hetkellä, joille mikään ei lajissa tunnu olevan mahdotonta. Päin vastoin ,se on hauskaa kun sen osaa.

Kaksi kentän parasta palkittiin Vimpelin joukkueesta, ja sitten tulivat muut palkinnot.

Toisaalta, jos vastustaja käy pelaamassa vain vuoronsa pois, sen kummemmin yrittämättäkään taistella pelissä, on ottelun lopputulos myöskin edellä koetun kaltainen.

Vimpeli:

Sami Haapakoski 1+3/2, Henri Puputti 1+1/3, Antti Kuusisto 1/1, Hannu Huuskonen 1/1, Tuomo Lönnmark 1/3, Mikko Haukkala 0/2, Ville Hotakainen 1/4, Matias Rinta-aho 2/1, Mikko Kanala 0/2, Timo Rantatorikka 3/0, Sami Parttimaa 1/0, Janne Mäkelä 3/1, harhat 1.

Palkitut: I Henri Puputti, II Sami Haapakoski.

.

Hyvinkää:

Tero Viinamäki 0/1, Riku Tainio 1/0.

Palkitut: I Juha Korhonen, II Miro Marttila.

.

Tuomarit: Jukka-Pekka Raatikainen ja Antti-Jussi Hirvonen.

.

Yleisöä: 2402.

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI