SUPERPESIS OTTELUTULOS | Vimpeli nuiji Koskenkorvan Saarikentällä

0
Perttu Ruuska lukkaroi ja oli pitelemätön sisäpeli roolissaan. Myös koko muu joukkue onnistui laajalla rintamalla. (Jukka Ketonen)

Vimpeli – Koskenkorva    2 – 0 (9-0, 7-3)

Runkosarjan nelonen Vimpelin Veto sai vieraakseen miesten Superpesiksen tiistai-illan kierroksen kotiottelussaan runkosarjan pisteissä kahdeksannella sijalla keikkuvan oman maakunnan joukkueen Ilmajoen Koskenkorvalta. Veto oli tälläkin kertaa Saaren tyly isäntä ja nuiji sopivan määrän juoksuja iltapuhteeksi. Kossu oli oudosti jumissa koko ottelun, eikä pystynyt vastaamaan, kolmostilanteiden valossa, kotijoukkueen juoksutehtailuun käytännössä lainkaan.

Supersarjakauden lyöjökomeetta Kossun iskijäjokeri Patrik Wahlsten sai joukkueeltaan laimeasti tilanteenpurku ”kauraa”, joista mies onnistui vasta aivan ottelun loppuvuorossa kotiuttamaan kahden juoksun arvoisesti. Kaikki loput ottelun aikaiset yritykset Vedon ulkokenttä pystyi eliminoimaan.

Veto tykitti ensimmäisellä jaksolla ja piti vastustajansa nollilla. Vedon ykköspalkittu Perttu Ruuska (7/3) oli ilmiömäisen tehokas ja sataprosenttisen varma kotiutuksissaan. Seitsemän yritystä ja seitsemän juoksua! Ei ollenkaan ”huono” saavutus joukkueen nuorelta lukkarilta. Peilin eteen hymyssä suin voi astella myös kakkospalkittu Matias Rinta-aho (4/0), joka teki täysin saman tempun kuin Ruuska. Tarjolle tuli ”vain” neljä ja kaikki kotiin. Vimpelin Vedon pitkän historian sisäpelin voimalyönti täytti jälleen tehtävänsä. Ensimmäiseen jaksoon kun lisätään vielä Mikko Kanalan (1+0/6) mainiotakin mainiompi vire ja liike pesien välisessä maastossa ei 9-0 lopputulosta jaksolle voi ihmetellä. Sama meno jatkui myös toisella jaksolla, jossa Veto meni menojaan samojen ratkaisijoiden toimesta ja löysäsi totaalisesti otteitaani kamppailun viimeisessä vuoroparissa. Ruuskan ja Rinta-ahon lisäksi ottelussa juoksuja onnistuivat taiteilemaan jokeriosaston Janne Mäkelä kahdella (2/0) ja Jere Saukko yhdellä (1/1). Myös Olli Heikkalalle (1/0) kirjattiin yksi kotiutus Perttu Ruuskan tuodessa.

Kolmostilanteet Vedon hyväksi 20 -13

Vimpeli:           6 3 0 0 = 9 | 2 2 3 0 = 7 | 2
Koskenkorva: 0 0 0 0 = 0 | 0 0 1 2 = 3 | 0

Vimpeli: Ville Takala 0/3, Mikko Kanala 1+0/6, Elmeri Anttila 0/3, Perttu Ruuska 7/2, Matias Rinta-aho 4/0, Olli Heikkala 1/0, Viljo Sillanpää 0/1, Jere Saukko 1/1, Janne Mäkelä 2/0
Palkitut: I Perttu Ruuska, II Matias Rinta-aho

Koskenkorva: Veli-Pekka Yli-Hirvelä 0/1, Jaakko Erkkilä 1/0, Petrus Puputti 0/1, Eero Kuitunen 0/1, Patrik Wahlsten 2/0
Palkitut: I Aku Kettunen, II Juho Hakomäki

Tuomarit: Kristian Hirsimäki ja Aleksi Mansikkamäki

Yleisöä: 791


 

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI