SUPERPESIS | ”Paljon vartijat” kohtaavat Kitron jännitysnäytelmässä

0
Tuomas Tallbackan ja Sasu Iivarisen juonikkailla oivalluksilla ja laakamailasuorituksilla odotetaan tärkeitä juoksuja (JK/K-Media)

Tuomas Tallbackan ja Sasu Iivarisen (tak.) juonikkailla oivalluksilla ja laakamailasuorituksilla odotetaan syntyvän tärkeitä juoksuja (JK/K-Media)
ALAJÄRVI – JYVÄSKYLÄ Kitrolla lauantaina 16.7. klo 15.00

Lauantaina Kitrolla kohtaavat molemmille seuroille huipputärkeässä ottelussa Alajärvi ja Jyväskylä. Osapuolet tuntevat toisensa hyvin, sillä edelliskaudella ne kohtasivat toisensa neljä kertaa.

Tänä vuonna on kohdattu jo kertaalleen toukokuussa Hippoksella, Ankkurit oli silloin parempi jaksoin 1-0. Tuossa samaisessa ottelussa tulevan lauantai-iltapäivän isäntäjoukkue Ankkurit menetti, näin jälkeen päin ajatellen, tärkeimmän lenkkinsä.  Urheilijalle ikävä akillesjännevamma kesken kiihkeän ottelun pilasi totaalisesti huippukauttaan aloittaneen lukkari Janne Kivipellon loppukauden.  Pelaaminen tässä ottelussa voitollisesti, kohtalokkaasta loukkaantumisestaan toipuvalle Jannelle, olisikin koko Ankkuri-joukkueelta uroteko ja kunnia-asia.

Molemmat joukkueet ovat monine omine syineen juuttuneet sarjataulukon tyvipäähän, eikä tätä peliä kummallakaan joukkueella ole varaa hävitä. Runkosarjassa viimeiseksi jäävä joukkuehan putoaa suoraan Ykköspesikseen.

Panosta on siis hurjasti ja joukkueiden pääkotiuttajilta odotetaan molemmissa leireissä todellisia tehoja. Ankkurien Sami Mikkolanaho ja Tuomas Tallbacka ovat jälleen paljon vartijoina. Vastaavasti Kirin leirissä Jukka Latvalalta ja Olli Kiiveriltä odotetaan lyötyjä. Lukkarikamppailussa nähtäneen taisteluparina Riku Rantanen ja Perttu Hautala.

Kumpi johtaa ulkopeliä tehokkaammin ja kumpi saa viimein rakennettua sisäpeliinsä  tilanteiden rakenteluun tarvittavaa juonikkuutta ja röyhkeyttä. Tässä ottelussa ei kerta kaikkiaan ole varaa seikkailla unten mailla.

Nyt kannattaa lähteä kokemaan itse paikanpäälle Kitron lauantain huumaa!

JÄTÄ KOMMENTTI