SUPERPESIS| Pekka Hietakangas lopetti-Oulun Hannu Huuskosesta Vedolle uusi lukkari

0
Hannu Huuskonen pääsee pyöreänkirkon saaren lukkariksi ensi kaudella

Hannu Huuskonen pääsee pyöreänkirkon saaren lukkariksi ensi kaudella
Oulun Lipon luopuessa talousvaikeuksiensa vuoksi paikastaan Superpesiksessä, haihtui sen rivistöstä nopeaan tahtiin myös pelaajaparhaimmisto.

Hyvinvoivat seurat vievät parhaat päältä, eikä siinä sen kummoisempaa dramatiikkaa tarvita. Vimpelille Oulun hajoaminen oli samalla pienoinen onnenpotku kun se varmisti jo hyvissä ajoin oululaisilta nousevan lukkari lahjakkuuden, 27-vuotiaan Hannu Huuskosen 2-vuotisella sopimuksella itselleen .

Vimpelin Vedolle Suomen mestaruuden tänä syksynä nostanut Pekka Hietakangas lopettaa uransa kuten on jo ehkä ounasteltukin, siksipä Veto satsaa ja haluaa taistella huippulla myös ensikaudella.

Alajärven Ankkureissakin avittanut ja pelaajauransa alkumeriitit Ykkösessä luonut tuttu viimekauden lippolainen Aki Orava on muuttamassa Sotkamoon.

Ari on nähty kuulemma ”Sotkamon Nesteellä” pariinkin kertaan, niin että eiköhän tuokin siirtokuvio ole valmiiksi taputeltu ja Orava kiusaa vastustajia Jymyn aina vaarallisessa organisaatiossa tulevalla kaudella. Piti miehen sitten lähteä lopulta kainuuseen saakka pohojanmaalta?

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI