Team Alajärvi on liikkunut jo yli 10 000 km!

0
Huippu-urheilija Merja Korpela ohjasi venyttelyä Pallohallin liikunnallisessa ystävänpäiväkävelytapahtumassa.
AA-KANNUS_mini

Alajärven Liikunta-Aalto 2020 -hankkeen nettisivulle on tammikuusta lähtien kerätty liikuntasuorituksia. Alajärveläiset eivät selvästikään ole sohvaperunakansaa! Tästä todisteena 10 000 km:n rikkoutuminen lyhyessä ajassa. Kilometrien lisäksi kuntoilutunteja on kirjattu 1431.

Liikunta-Aallon sivulla voi kirjata kaikkia liikuntasuorituksia, joko kilometreinä tai tunteina. Eniten on kirjattu kävelykilometrejä (4 730 km) Sivulla www.liikunta-aalto.fi näkyy Team Alajärven liikuntasuoritussaldo ajantasaisena.

Liikuntasuoritusten keräyskampanja jatkuu edelleen ja tavoitteena on kerätä yhä suurempi yhteispotti liikuntasuorituksia.
– Ollaan hyvässä vauhdissa. Kevään parhaat liikkumiskelit ovat vasta edessäpäin, eiköhän ennen kesää saada potti tuplattua, arvioi projektipäällikkö Henna Matintupa.
– Koronavirus on laittanut ihmiset miettimään uudenlaisia liikkumismuotoja. Liikuntapaikat on suljettu ja ryhmäliikuntatunnit on peruttu, mutta se ei ole alajärveläisiä pysäyttänyt. Nyt suunnataan metsäpoluille ja jumpataan kotona.

PTV-viinimyymälä_250620

JÄTÄ KOMMENTTI