VEDOLLE NEGATIIVINEN TULOS – KORONASTA ! -Superpesiksen mitaliottelut pelataan suunnitellusti viikonloppuna!

1
Mikko Kanala ja koko Vedon joukkue on kuin onkin tikissä Joensuuta vastaan! (JK/K-Media/arkisto)

Miesten Superpesiksen mitaliottelut pelataan alkuperäisten aikataulujen mukaan viikonloppuna. Kaikki Vimpelin Vedon superpesisjoukkueelle varotoimenpiteenä tehdyt koronavirustestit on todettu negatiivisiksi.

Myös Vedon välierävastustajan Sotkamon Jymyn joukkuetta testattiin varmuuden varalta. Samoin Jymy tiedotti kaikkien testitulosten olleen negatiivisia.

Miesten Superpesiksen loppuottelussa kohtaavat Sotkamon Jymy ja Kouvolan Pallonlyöjät sekä pronssiottelussa Joensuun Maila ja Vimpelin Veto. Paras kolmesta -ottelusarjojen kaksi ensimmäistä kohtaamista pelataan lauantaina ja sunnuntaina. Tarvittaessa ottelusarjoja jatketaan ensi viikon lauantaina.

– Tässä koronatilanteessa seurat ja Pesäpalloliitto toimivat pelikauden loppuun saakka vastuullisesti kunnioittaakseen kaikkien ihmisten terveyttä, minkä vuoksi emme jättäneet kiveäkään kääntämättä asiassa. Samalla haluan lausua kiitoksen suomalaisen terveydenhuoltojärjestelmän suuntaan. Testit toteutettiin tämän päivän aikana ja saimme tartuntatautilääkäreiltä selkeät toimintaohjeet. Samoin seurat toimivat esimerkillisen vastuullisesti ja ripeästi, Pesäpalloliiton toiminnanjohtaja Petri Pitkäranta toteaa.


J-Pnews urheilutoimitus:

Toivotetaan Vedolle kuitenkin positiivista virettä JoMa:a vastaan!


 

Korona-kartta 700x

1 KOMMENTTI

  1. Onneksi sentään koonavirustartuntoja ei löytynyt. Eikö mukamas Vimpelissä ole mahdollisuutta ottaa testejä? Vedon pelaajat kävivät täällä Alajärvellä testeissä. Ajatelkaa. jos tartunat olisivat levinneet Alajärven terveyskeskuksesta vuodeosastolle ja sieltä muualle Alajärvelle. Kyllä siinä koelteltaisiin naapurisuhteita. Ankkurien pelikausi oli jo kuitenkin päättynyt.

JÄTÄ KOMMENTTI