Vimpelin ei antanut Koskenkorvalle mahdollisuuksia 5. osaottelussa

0

Ensimmäinen jakso on pelattu ja sen otti Veto itselleen niukasti juoksuin 4-2. Vedon juoksuista löivät Jere Dahlsröm kaksi, Janne Mäkelä ja Juha Suorauha yhden mieheen. Tuojina Vedolla 1.jaksossa olivat järjestyksessä Mikko Haukkala, Henri Puputti, Perttu Hautala, Pekka Hietakangas.

Kossun molemmat juoksut 1.jaksolla iski Tero Lassila, kotiuttaen samalla Mikko Kytömäen ja Jukka Latvalan.

Kostea ja kolea sää ei tee pelaamisesta nyt nautittavaa ja se näkyy joukkueiden otteissa.

2. jakson 1. vuoron vei Kossu itselleen, mutta Vimpeli meni ohi 2.aloitavallaan, johon Kossu pystyi vastaamaan yhdellä. 3. alussa on Veto iskenyt jo 2 juoksua ja johtaa otelua nyt 4-2.

Kossu sai jälleen 3. vuorossaan yhden juoksun ja kavensi Vedon johdo 4-3. Veto aloitti viimeisen vuoroparin.

Veto pitää nyt vahvasti Saarikentän valtikkaansa, ja ”kontrolloi” ottelua 2 juoksua heti vuoroparin alkuun ja vimpeliläiset johtavat 6-3. Koskenkorva tulee täyttämään 2.jakson altavastaajana. Kossu saa harhaheitolla vielä yhden  ja erä Vedolle juoksuin 6-4 ja koko päivän ottelu 2-0.  Otteluvoitot Vimpelin hyväksi nyt 3-2.

2.jaksolla juoksutehtailussa kunnostautuivat Vedolta Janne Mäkelä kaksi lyötyä, Jere Dahlsröm, Tuomo Lönnmark ja Timo Rantatorikka. Tuojina Perttu Hautala kaksi,Henri Puputti, Mikko Haukkala, Toni Ranta ja Juha Suorauha kukin yhden. Harhaheitolla tuli yksi juoksu.Veto lahjoitti myös kaksi juoksua harhoilla Kossulle. Koskenkorvan juoksut 2.jaksolla löivät  Hannu Kiukkonen ja Jussi Ala-Nikkola. Etenijöistä ylitse muiden oli Veli-Pekka Yli-Hirvelä kolmella tuodulla,kentän kiersi myös kerran Jukka Latvala.

Palkitut  1.  Haukkala ja Yli-Hirvelä / 2.  Dahlsröm ja Marko Honkola

Yleisöä 1730 katsojaa.

Ei ole Koskenkorvasta Vedon kaatajaksi kun kyse on peleistä Saarikentällä. Näillä puolivälierävoitoilla kotonaan Veto olisi nyt jatkossa neljän parhaan joukkoon, mutta kaksi ärsyttävän niukkaa vierashäviötä Ilmajoella siirtävät voittotaistelut arkikierroksille, joista ensimmäinen pelataan Koskenkorvalla tiistaina 18.9. klo 17.30.

Tiistain ottelussa Vedolla onkin jo ensimmäinen mahdollisuus lunastaa jatkoonmeno tarvittavalla neljännellä voitollaan vastustajaparistaan!

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI