Ykköspesiksen otteluohjelmat on julkaistu – kausi käyntiin äitienpäiväviikonloppuna

0
(jpnews.fi/Arkistokuva)

Ykköspesiksen otteluohjelmat on julkaistu. Miesten Ykköspesiksessä on mukana 12 ja kaksilohkoisessa naisten Ykköspesiksessä 16 joukkuetta kaudella 2020. Sarjojen voittajat nousevat Superpesikseen ja haastajat saavat mahdollisuutensa superpesiskarsinnassa.

Alavuden Peli-Veikot debytoi miesten Ykköspesiksessä heti sarjan avauskierroksella lauantaina 9.5. ja saa vastaansa Sotkamon Jymyn. Uusia joukkueita sarjassa ovat myös Loimaan Palloilijat sekä Superpesiksestä pudonnut Alajärven Ankkurit.

Runkosarjan erikoisuutena Haminan Palloilijat ja Sotkamon Jymy pelaavat back to back -ottelut toukokuussa. Otteluista jälkimmäinen on Jymyn kotiottelu perinteikkäässä pesäpallokaupungissa Lahdessa.

Miesten Ykköspesiksessä runkosarjan voittaja nousee suoraan Superpesikseen. Neljä seuraavaa jatkavat sarjan sisäisiin välieriin, joiden voittajat tavoittelevat nousua superpesiskarsinnassa.

Naisten Ykköspesiksessä uusia joukkueita ovat Haminan Palloilijat, Pattijoen Urheilijat Raahesta ja Puijon Pesis Kuopiosta sekä Superpesiksestä pudonnut Lappajärven Veikot. 16 joukkuetta on jaettu etelä- ja pohjoislohkoihin. Pudotuspeleihin etenevät molempien lohkojen neljä parasta. Naisten Ykköspesiksen loppuottelun voittaja nousee Superpesikseen ja häviäjä saa uuden mahdollisuuden superpesiskarsinnassa.

Katso näistä linkeistä!

MIESTEN YKKÖSPESIS 2020 otteluohjelma, vahvistettu 20.12.

NAISTEN YKKÖSPESIS 2020 otteluohjelma, vahvistettu 20.12.

 


 

JÄTÄ KOMMENTTI