YKKÖSPESIS | Alajärven Ankkureilta komea kauden avausottelu – Haminalle ei annettu pistettäkään

0
Lauri Ihamäki näpillä

Päivitetty 27.06.2020 klo 23.30 (Lisätty kuvia)

ANKKURIT vs HAMINA 2-0 (3-2,5-4)

Uudella ilmeellä matkassa oleva ”Kitron Gladiaattorit” antoivat pitkästä aikaa aiheen soitattaa ottelun päättymisen kunniaksi kotijoukkueen originaalia kannatusmusiikkia – ”Ankkurit nousee ylös”-. Toivottavasti tämä ”spiriitti”, voittamisen kulttuuri, tuli nyt myös jäädäkseen Kitron pesisareenalle. Ennakko veikkauksissa voittajan piti olla vierasjoukkue ja lauantai-illan vastustaja Hamina. Kaakonkulmalla toiveissa ja uskomuksissa olleet viikonlopun kuusi pistettä jäivät nyt ainakin Kitrolla vierailulta haaveeksi.

Helteinen päivä ja taivaalta kirkaana kuumottava aurinko, aurinkopalloineen, toi kamppailuun oman mausteensa ja lisän. Ankkurien kypsyys yllätti varmaan monen katsojan ja joukkueiden tasapuolinen kamppailu pisteistä teki ottelusta nautinnollisen seurattavan. Ottelussa oli myös sopiva annos jännitystä kuumalle kelille. Otteluvoitto on aina riemastuttava ja niitä janoaa lisää myös jatkossa. Ankkurit näyttivät myrskyn merkit. Ankkurihahmoina päivän ottelussa erottuivat Ykköspalkittu Nestori Yli-Sissala (1+1/2) kakkospuolen läpi lyönnillä, josta syntyi kunnarin lisäksi yksi tavallinen. Muutenkin pirteä esiintyminen oli tuttua. Kakkospalkittu, lyöjäjokerina pelannut, Martti Viitasalo (3/0) nuiji juoksuja tärkeisiin paikkoihin ja oli osaaltaan mahdollistamassa jaksovoitot. Elmeri Koivusalmi (0/1) meni kärkenä monipuolisilla lyönneillä vastustamattomasti kentällä, vaikkakin kolmospesälle saattamisessa oli joukkueella hieman tuskaa. Atte Brandt (1/2) pelasi hienoa ulkopeliä lukkarina ja esitti vaarallista iskuvoimaansa mailan varressa ja kiersi kentän kahdesti! Ottelun pikantti yksittäinen pelitapahtuma ja pelinjohdon (Särkinen-Nevantakanen) taktinen osaaminen oli, kun jokeri Joona Peltokangas. (0/1) käytti luontaista nopeuttaan hyväksi. Nuorukainen yllätti, Haminan kopparin pudottaessa taakse suuntautuneen lyönnin, karkaamalla kolmoselta ja tuoden siten isäntäjoukkueelle tärkeän juoksun.

Alajärvi 0 0 1 2 = 3 0 2 3 = 5 = 2 seuranta
Hamina 2 0 0 0 = 2 2 1 1 0 = 4 = 0

KUUNTELE PELINJOHTAJIEN KOMMENTIT HETI OTTELUN PÄÄTYTTYÄ!

Äänessä HP:n pelinjohtaja Juha Kaikko ja AA:n pelinjohtaja Santeri Särkinen

Ottelussa palkittiin:

Ankkurit 1p Nestori Yli-Sissala (1+1/2) ja 2p Martti Viitasalo (3/0)

HP 1p Juha Toikka (3/0) ja 2p Nino Muuruvirta (2/1)

 

Ohessa vain murto-osa kuvasaaliista Kitrolta…

Sasu löi ja Atte toi juoksun (Kuvat: JK/K-Media/J-Pnews.fi)
Pientä huolta ja hämminkiä Haminan leirissä havaittavissa…
Kitron muuttunutta uutta kuvakulmaa…
Atte nakkasi alkuvuoden korkeimman tolpan keskelle lautaa ja nakersi yksittäisellä tempullaan vastustajan mielialaa lisää…
Lukkari Brandtin syötöille oli välillä vaikea löytää kunnon lyöntiasentoa. Kuvissa HP:n kärki (n:o1) Joona Mäkelä.
Nesu oli kotijoukkueen ykköspalkittu ja pelasi numero kolme (3) hihassaan
Neva tarkkana kuin aina..
Pelinjohtaja Särkisellä ja Pennarilla jotain salaista suunnitelmaa meneillään hieman ennen lyöntivuoroa…
Kuhan syöksyin…
Vierasjoukkueen ykköspalkittu Juha Toikka (3/0) oli koko kamppailun Haminan vaarallisin iskijä..
Ankkurien voittotanssi on sama kuin ennenkin…

 

PTV-viinimyymälä_250620

JÄTÄ KOMMENTTI